Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRC Charleroi FC Hippo
Normal Tactiek No 1
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 37.7
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Cantini verovert de bal door een tackle van achteren. Cantini passt de bal in één keer door. Mérei rent richting de bal. Mérei schiet op doel. Van den Brande werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:1

2e minuut.
Viitakivi geeft een hoge lob. Cantini heeft problemen om de bal te vangen. Cantini kopt de bal weg. Mérei is nu in balbezit. Mérei draait met de bal, schiet en ... Van den Brande bokst de bal weg. Goddeeris heeft problemen om de bal te vangen. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel. Van den Brande bokst de bal weg. Klungelig pakt Goddeeris de bal. Buculei rent richting de bal. Buculei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:2

6e minuut.
Franciolli onderschept slim de pass. Franciolli passt de bal in één keer door. Buculei probeert naar een medespeler te passen. Cantini rent richting de bal. Cantini schiet op doel. Van den Brande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maury heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:3

8e minuut.
Josipović speelt de bal door. Van Handenhoven heeft problemen om de bal te vangen. Van Handenhoven met een sublieme pass. Cantini rent richting de bal. Cantini schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Buculei rent richting de bal. Clappaert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buculei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franciolli met een snel genomen vrije trap. Mérei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:4

29e minuut.
Daar is Cantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantini probeert naar een medespeler te passen. Mérei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérei schiet op doel. Maury probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:5

37e minuut.
Van Handenhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuten passt de bal in één keer door. De Brandt rent richting de bal. De Brandt schiet op doel. Eriksson bokst de bal weg.

41e minuut.
Coudeville rent richting de bal. Mérei bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudeville schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coudeville krijgt een gele kaart. Mérei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Josipović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Goddeeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mérei rent richting de bal. Mérei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRC Charleroi 68%, FC Hippo 32%.
KRC Charleroi - FC Hippo 0:5

52e minuut.
Josipović onderschept slim de pass. Josipović met een sublieme pass. Mérei is nu in balbezit. Mérei schiet op doel. Van den Brande probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:6

58e minuut.
Deveen met een sublieme pass. Josipović is nu in balbezit. Josipović passt de bal met de wreef. Mérei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:7

64e minuut.
Deveen kan de bal niet met de borst controleren. Buculei is nu in balbezit. Buculei passt de bal met de wreef. Mérei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérei schiet op doel. Van den Brande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Franciolli verovert de bal door een tackle van achteren. Franciolli passt de bal in één keer door. Goddeeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantini onderschept slim de pass. Cantini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - FC Hippo 0:8

85e minuut.
Martic onderschept slim de pass. Mérei onderschept slim de pass. Mérei met een sublieme pass. Cantini is nu in balbezit. Cantini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Zerovnický kopt de bal weg. Daar is Cantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantini passt de bal in één keer door. Mérei rent richting de bal. Mérei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRC Charleroi 60%, FC Hippo 40%.
KRC Charleroi - FC Hippo 0:8