Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalme Halle Although no123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bonaerens rent richting de bal. Bonaerens passt de bal zonder na te denken. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel. Ronsse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Although no123 0:1

16e minuut.
Lejeune raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Auwerx komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Dekenne rent richting de bal. Dekenne speelt de bal door. Wuytens is nu in balbezit. Bonaerens verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaerens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Although no123 0:2

27e minuut.
Wuytens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kervyn de Lettenhove met de inworp. Bonaerens is nu in balbezit. Bonaerens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
De Vlaeminck met een sublieme pass. Luzac rent richting de bal. Auwerx probeert naar een medespeler te passen. Bonaerens is nu in balbezit. Bonaerens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Bergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gellera verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaerens speelt de bal door. Auwerx bereikt de bal nog maar net als eerste. Auwerx draait met de bal, schiet en ... Ronsse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 64%, Although no123 36%.
Kalme Halle - Although no123 0:2

48e minuut.
Caroso is nu in balbezit. Sels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caroso raakt geblesseerd tijdens het duel. Caroso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonaerens rent richting de bal. Bonaerens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Kervyn de Lettenhove zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaerens verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaerens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bergh rent richting de bal. Bonaerens verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaerens speelt de bal door. Auwerx is nu in balbezit. Auwerx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bergh kopt de bal weg. De Vlaeminck rent richting de bal. De Vlaeminck probeert naar een medespeler te passen. Auwerx is nu in balbezit. Auwerx draait met de bal, schiet en ... Paal! Ronsse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 56%, Although no123 44%.
Kalme Halle - Although no123 0:2