Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhmat Antwerpen SenOHL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring met een sublieme pass. Hauwaert rent richting de bal. Renquin onderschept slim de pass. Renquin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - SenOHL 1:0

13e minuut.
Bouter met een sublieme pass. Klungelig pakt Bundervoet de bal. Bundervoet passt de bal met de wreef. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert met een sublieme pass. Broeckx rent richting de bal. Broeckx geeft een lange en hoge pass. Daar is Bundervoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Renquin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wullaert komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Neiring rent richting de bal. Faucompret is nu in balbezit. Faucompret geeft een hoge lob. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders geeft de bal voor. Daar is Bovyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wullaert is nu in balbezit. Wullaert draait met de bal, schiet en ... Vossen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhmat Antwerpen 37%, SenOHL 63%.
Akhmat Antwerpen - SenOHL 1:0

59e minuut.
Klungelig pakt Polders de bal. Faucompret rent richting de bal. Faucompret probeert naar een medespeler te passen. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akhmat Antwerpen - SenOHL 1:1

65e minuut.
Tollebeek is nu in balbezit. Tollebeek geeft de bal voor. Hauwaert kopt de bal weg. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Siau probeert naar een medespeler te passen. Hauwaert is nu in balbezit. Wullaert begaat een overtreding. Wullaert krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bovyn geeft een hoge lob. Daar is De Canck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - SenOHL 1:2

87e minuut.
Faucompret raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aelbroeck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhmat Antwerpen 49%, SenOHL 51%.
Akhmat Antwerpen - SenOHL 1:2