Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Although no123 FC Snakkies
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Bonaerens onderschept slim de pass. Merlier rent richting de bal. Bonaerens verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaerens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - FC Snakkies 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Anthonissen de bal onder controle te krijgen. Bonaerens rent richting de bal. Merlier is nu in balbezit. Bonaerens onderschept slim de pass. Bonaerens probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - FC Snakkies 2:0

32e minuut.
Gilbert speelt de bal door. Campenaerts rent richting de bal. Bonaerens begaat een overtreding. Campenaerts moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Campenaerts kan niet meer verder spelen. Stuyven komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Although no123 35%, FC Snakkies 65%.
Although no123 - FC Snakkies 2:0

53e minuut.
Philipsen geeft de bal voor. Klungelig pakt De Vlaeminck de bal. De Vlaeminck rent richting de bal. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kervyn de Lettenhove geeft een hoge lob. Philipsen kopt de bal weg. Klungelig pakt De Vlaeminck de bal. Bonaerens is nu in balbezit. Bonaerens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Anthonissen probeert naar een medespeler te passen. Merlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlier passt de bal zonder na te denken. Van Aert rent richting de bal. Van Aert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - FC Snakkies 2:1

90e minuut.
Gilbert met de inworp. Klungelig pakt De Vlaeminck de bal. Bonaerens probeert naar een medespeler te passen. Auwerx is nu in balbezit. Auwerx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Although no123 43%, FC Snakkies 57%.
Although no123 - FC Snakkies 2:1