Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC Liègeois 04 KEG Dendermonde
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 19.4
solide Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Umans met een sublieme pass. Constanatinov geeft de bal voor. Goddeeris probeert de bal aan de voet te houden. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Steegmans kopt de bal weg. Egerszegi rent richting de bal. Egerszegi passt de bal met de wreef. Zakos is nu in balbezit. Zakos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Daar is Gheltiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheltiere geeft een lange en hoge pass. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Umans de bal. van Wijnsberghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Vanderspikken is nu in balbezit. Gheltiere onderschept slim de pass. Gheltiere speelt de bal door. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 1:0

13e minuut.
Kokoska onderschept slim de pass. Kokoska geeft een lange en hoge pass. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 2:0

16e minuut.
Căruţaşu passt de bal met de wreef. Ducruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere onderschept slim de pass. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. van Wijnsberghe bokst de bal weg.

22e minuut.
Geerts is nu in balbezit. Gheltiere onderschept slim de pass. Gheltiere speelt de bal door. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 3:0

26e minuut.
Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Egerszegi is nu in balbezit. Egerszegi passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu passt de bal in één keer door. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 4:0

32e minuut.
Aragón probeert naar een medespeler te passen. Geerts is nu in balbezit. Căruţaşu onderschept slim de pass. Căruţaşu schiet op doel. van Wijnsberghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 5:0

32e minuut.
Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducruet rent richting de bal. Căruţaşu onderschept slim de pass. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 6:0

40e minuut.
Kokoska speelt de bal door. Căruţaşu rent richting de bal. Met opzet legt Umans zijn tegenspeler op de grond. Căruţaşu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 29%, KEG Dendermonde 71%.
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 6:0

50e minuut.
Aragón speelt de bal door. Constanatinov geeft een lange en hoge pass. Ducruet heeft problemen om de bal te vangen. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zakos probeert naar een medespeler te passen. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Căruţaşu de bal. Căruţaşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aragón probeert naar een medespeler te passen. Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi geeft een hoge lob. Constanatinov is nu in balbezit. Constanatinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Zakos de bal. Zakos geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Gheltiere rent richting de bal. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 7:0

84e minuut.
Căruţaşu heeft problemen om de bal te vangen. Ducruet rent richting de bal. Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 8:0

85e minuut.
Vanderspikken speelt de bal door. Pauwels is nu in balbezit. Gheltiere onderschept slim de pass. Gheltiere geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu springt en kopt de bal. van Wijnsberghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 9:0

89e minuut.
Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón passt de bal in één keer door. Gheltiere is nu in balbezit. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 22%, KEG Dendermonde 78%.
RFC Liègeois 04 - KEG Dendermonde 9:0