Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalme Halle SenOHL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Bergh is nu in balbezit. Bovyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bovyn met een sublieme pass. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - SenOHL 0:1

34e minuut.
Dekenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks verovert de bal door een tackle van achteren. Berendoncks passt de bal in één keer door. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bouter speelt de bal door. Aelbroeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbroeck met een sublieme pass. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 67%, SenOHL 33%.
Kalme Halle - SenOHL 0:1

60e minuut.
Peteghem met een sublieme pass. Sels rent richting de bal. Sels passt de bal met de wreef. Taelman heeft problemen om de bal te vangen. Taelman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bovyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aelbroeck controleert de bal met de borst. Aelbroeck probeert naar een medespeler te passen. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Taelman met een sublieme pass. Klungelig pakt Swerdtfegers de bal. Sels rent richting de bal. Sels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalme Halle - SenOHL 1:1

70e minuut.
Bergh rent richting de bal. Bouter verovert de bal door een tackle van achteren. Peteghem speelt de bal door. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbroeck probeert naar een medespeler te passen. Bovyn is nu in balbezit. Taelman is nu in balbezit. Taelman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 51%, SenOHL 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalme Halle - SenOHL 1:1