Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Vladivorstock Warrior Ladies
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 34.8
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Autreve neemt de hoekschop. Buck met een sublieme pass. Stevens kopt de bal weg. Grouwet rent richting de bal. Grouwet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Driessche rent richting de bal. Stevens verovert de bal door een tackle van achteren. Stevens speelt de bal door. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet haalt uit met een fantastische trap. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:1

13e minuut.
Koopmans verovert de bal door een tackle van achteren. Koopmans probeert naar een medespeler te passen. Verhasselt rent richting de bal. Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Luts is nu in balbezit. Grouwet met een sublieme pass. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Grouwet rent richting de bal. Grouwet schiet op doel. Buck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:2

23e minuut.
Henderyckx geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deprince zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Kampen geeft een hoge lob. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:3

24e minuut.
Grouwet rent richting de bal. Kiekens rent richting de bal. Luts begaat een overtreding. Luts krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Verhasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Kampen onderschept slim de pass. Van Kampen passt de bal zonder na te denken. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts schiet op doel. Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:4

35e minuut.
Daar is Van Kampen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Kampen rent richting de bal. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:5

36e minuut.
Koopmans is nu in balbezit. Van Kampen onderschept slim de pass. Van Kampen passt de bal in één keer door. Grouwet rent richting de bal. Grouwet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Januzaj is nu in balbezit. Luts is nu in balbezit. Luts passt de bal met de wreef. Grouwet rent richting de bal. Grouwet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:6

42e minuut.
Autreve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Kampen rent richting de bal. Van Kampen speelt de bal door. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet schiet op doel. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:7

45e minuut.
Grouwet probeert de bal met de borst te controleren. Luts is nu in balbezit. Na een snelle pass probeert Grouwet de bal onder controle te krijgen. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Vladivorstock 73%, Warrior Ladies 27%.
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:7

49e minuut.
Luts met een sublieme pass. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet passt de bal met de wreef. Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:8

52e minuut.
Hooteghem onderschept slim de pass. Hooteghem speelt de bal door. Stevens speelt de bal door. Grouwet rent richting de bal. Grouwet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bourbiaux geeft een lange en hoge pass. Autreve geeft een lange en hoge pass. Januzaj speelt de bal door. Grouwet rent richting de bal. Grouwet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Januzaj speelt de bal door. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx geeft een hoge lob. Grouwet rent richting de bal. Grouwet schiet op doel. Buck bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Autreve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Autreve geeft een hoge lob. Daar is Henderyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:9

75e minuut.
Vanacker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Driessche de bal. Driessche geeft een lange en hoge pass. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grouwet is nu in balbezit. Januzaj rent richting de bal. Grouwet rent richting de bal. Grouwet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Vladivorstock 71%, Warrior Ladies 29%.
KFC Vladivorstock - Warrior Ladies 0:10