Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Kokerij Chardeneux Rapide Lovendegem
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Van Buyten kopt de bal weg. Kins met een sublieme pass. Annaert heeft problemen om de bal te vangen. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ... Meysmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
van Moeseke rent richting de bal. Quintijn is nu in balbezit. Quintijn geeft de bal voor. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Rapide Lovendegem 0:1

39e minuut.
Van den Broeck onderschept slim de pass. Brouckaert rent richting de bal. Brouckaert speelt de bal door. Polet rent richting de bal. Polet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Rapide Lovendegem 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 34%, Rapide Lovendegem 66%.
Thor Kokerij Chardeneux - Rapide Lovendegem 0:2

72e minuut.
Van Buyten passt de bal met de wreef. Chadli is nu in balbezit. Annaert begaat een overtreding. Annaert krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Annaert kopt de bal weg. Clercq probeert de bal aan de voet te houden. Goessens rent richting de bal. Clercq verovert de bal door een tackle van achteren. Clercq haalt uit met een fantastische trap. Inghels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kins speelt de bal door. Brogno rent richting de bal. Brogno passt de bal met de wreef. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 31%, Rapide Lovendegem 69%.
Thor Kokerij Chardeneux - Rapide Lovendegem 0:2