Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GDPeniche esports WAM
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Goffin passt de bal in één keer door. Daar is Lenaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaert passt de bal met de wreef. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer schiet op doel. De bal raakt de paal. Puylaert rent richting de bal. De Leenheer onderschept slim de pass. De Leenheer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ernens verovert de bal door een tackle van achteren. Ernens passt de bal in één keer door. De Leenheer is nu in balbezit. De Leenheer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - WAM 0:1

16e minuut.
Puylaert speelt de bal door. De Rop is nu in balbezit. Lish rent richting de bal. Lish schiet op doel. Vanderschelden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GDPeniche esports - WAM 1:1

18e minuut.
Vandendriesche probeert naar een medespeler te passen. Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck probeert naar een medespeler te passen. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lenaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandendriesche kopt de bal weg. Klungelig pakt Meeuws de bal. Lenaert rent richting de bal. Lenaert draait met de bal, schiet en ... Desnouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 59%, WAM 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GDPeniche esports - WAM 1:1

50e minuut.
Corryn probeert naar een medespeler te passen. Durinck is nu in balbezit. Durinck met een sublieme pass. De Leenheer rent richting de bal. De Leenheer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriesche speelt de bal door. Durinck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Leenheer de bal. De Leenheer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Ernens de bal. Ernens speelt de bal door. De Leenheer is nu in balbezit. De Leenheer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muyter de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Desnouck trapt de bal weg. Ernens kopt de bal weg. Lenaert is nu in balbezit. Lenaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 54%, WAM 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GDPeniche esports - WAM 1:1