Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior Ladies K.S.K Lommel
442 Tactiek Le Boom
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 27.5
zwak Schieten matig
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Klungelig pakt Staelens de bal. Stroobants is nu in balbezit. Stroobants speelt de bal door. Bulcke rent richting de bal. Bulcke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hooteghem probeert naar een medespeler te passen. Mees is nu in balbezit. Mees met een sublieme pass. Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroobants haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vreven speelt de bal door. Palermo is nu in balbezit. Vlerick rent richting de bal. Vlerick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - K.S.K Lommel 0:1

34e minuut.
Hooteghem onderschept slim de pass. Hooteghem passt de bal met de wreef. Ronsse is nu in balbezit. Bulcke onderschept slim de pass. Bulcke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Autreve probeert naar een medespeler te passen. Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foret krijgt een gele kaart. Stroobants is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hooteghem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warrior Ladies - K.S.K Lommel 1:1

41e minuut.
Januzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Januzaj passt de bal in één keer door. Hooteghem geeft een hoge lob. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke draait met de bal, schiet en ... Jooris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 42%, K.S.K Lommel 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warrior Ladies - K.S.K Lommel 1:1

46e minuut.
Putte komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Stroobants passt de bal met de wreef. Foret rent richting de bal. Foret geeft een lange en hoge pass. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Milanesio is nu in balbezit. Stroobants verovert de bal door een tackle van achteren. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ronsse de bal onder controle te krijgen. Jooris bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 46%, K.S.K Lommel 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warrior Ladies - K.S.K Lommel 1:1