Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:09
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.08
  • Stadion: WAM Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2848
WAM Rapide Lovendegem
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ernens is nu in balbezit. Polet onderschept slim de pass. Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet verovert de bal door een tackle van achteren. Polet haalt uit met een fantastische trap. Vanderschelden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Lenaert kopt de bal weg. Daar is De Leenheer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Broeck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van den Broeck krijgt een gele kaart. De Leenheer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. De Leenheer kan niet meer verder spelen. Schepers komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Brouckaert onderschept slim de pass. Brouckaert passt de bal zonder na te denken. Vanhissenhoven probeert naar een medespeler te passen. Schepers is nu in balbezit. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Meysmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Brouckaert verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaert rent richting de bal. Brouckaert rent richting de bal. Lenaert verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Broeck onderschept slim de pass. Polet probeert naar een medespeler te passen. Clercq is nu in balbezit. Clercq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - Rapide Lovendegem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 46%, Rapide Lovendegem 54%.
WAM - Rapide Lovendegem 0:1

50e minuut.
Brouckaert heeft problemen om de bal te vangen. Lenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brouckaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Lenaert komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meysmans trapt de bal weg van het doel. Polet kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenaert de bal. Lenaert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Van den Broeck geeft een hoge lob. Daar is Baeyens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeyens speelt de bal door. van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lenaert geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Schepers de bal onder controle te krijgen. Brouckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Simons is nu in balbezit. van Moeseke onderschept slim de pass. van Moeseke probeert naar een medespeler te passen. Chatelle rent richting de bal. Chatelle geeft een lange en hoge pass. Meysmans bokst de bal weg.

75e minuut.
Durinck rent richting de bal. Durinck geeft een hoge lob. Chatelle probeert de bal met de borst te controleren. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vandendriesche geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simons de bal. van Moeseke met een sublieme pass. Clercq rent richting de bal. Clercq draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vandendriesche rent richting de bal. Van den Broeck onderschept slim de pass. Vandendriesche rent richting de bal. Van den Broeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Broeck geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 32%, Rapide Lovendegem 68%.
WAM - Rapide Lovendegem 0:1