Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIEGE RFC RSCTHUDINIE
Attack Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Inworp. Kutlamış met een snelle inworp. Ryckeghem rent richting de bal. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Lamelle bokst de bal weg. Paal! Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Lamelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 1:0

3e minuut.
Vanderheyden is nu in balbezit. Łakomiec onderschept slim de pass. Coucquyt rent richting de bal. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec onderschept slim de pass. Szymaniec passt de bal met de wreef. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 2:0

15e minuut.
Coucquyt met de inworp. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon passt de bal in één keer door. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 3:0

22e minuut.
Worst geeft een lange en hoge pass. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Lamelle bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stafford onderschept slim de pass. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 4:0

26e minuut.
Strojek passt de bal in één keer door. Kutlamış probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stafford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon draait met de bal, schiet en ... Lamelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 5:0

28e minuut.
Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Fargeon rent richting de bal. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 6:0

33e minuut.
Klungelig pakt Ryckeghem de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutlamış neemt de hoekschop. Fargeon springt en kopt de bal. Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 7:0

38e minuut.
Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stafford de bal. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Strojek passt de bal in één keer door. Worst speelt de bal door. Bouter speelt de bal door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIEGE RFC 25%, RSCTHUDINIE 75%.
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 7:0

47e minuut.
Strojek onderschept slim de pass. Strojek geeft de bal voor. Stafford is nu in balbezit. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec passt de bal met de wreef. Fargeon rent richting de bal. Fargeon draait met de bal, schiet en ... Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Strojek de bal. Strojek geeft een hoge lob. Stafford heeft problemen om de bal te vangen. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Strojek met de inworp. Kutlamış controleert de bal met de borst. Kutlamış geeft de bal voor. Fargeon rent richting de bal. Fargeon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 8:0

80e minuut.
Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon schiet op doel. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 9:0

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lamelle met een harde bal richting middenveld. Petriş kopt de bal weg. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Floor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petriş geeft een hoge lob. Łakomiec springt en kopt de bal. Lamelle bokst de bal weg.

90e minuut.
Coppieters kopt de bal weg. Worst bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vermeiren. Vermeiren krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Worst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Worst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łakomiec probeert de bal met de borst te controleren. Łakomiec speelt de bal door. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIEGE RFC 18%, RSCTHUDINIE 82%.
LIEGE RFC - RSCTHUDINIE 9:0