Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Lovendegem GDPeniche esports
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Defour speelt de bal door. van Moeseke is nu in balbezit. Corryn maakt een afschuwelijke overtreding. van Moeseke moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. van Moeseke kan niet meer verder spelen. Vanderheyden komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Millecamps met een sublieme pass. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden geeft een hoge lob. Daar is Clercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clercq draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Puylaert rent richting de bal. Met opzet legt Polet zijn tegenspeler op de grond. Puylaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puylaert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baeyens kopt de bal weg. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs haalt uit met een fantastische trap. Meysmans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Meeuws geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanderheyden met de inworp. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - GDPeniche esports 1:0

21e minuut.
Van den Broeck probeert de bal aan de voet te houden. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Brouckaert is nu in balbezit. Schoofs rent richting de bal. Schoofs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapide Lovendegem - GDPeniche esports 1:1

34e minuut.
Henoit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Defour heeft problemen om de bal te vangen. Defour speelt de bal door. Clercq rent richting de bal. Clercq haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Puylaert is nu in balbezit. Puylaert probeert naar een medespeler te passen. Brouckaert heeft problemen om de bal te vangen. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Schoofs speelt de bal door. Polet rent richting de bal. Clercq is nu in balbezit. Polet rent richting de bal. Polet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - GDPeniche esports 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 44%, GDPeniche esports 56%.
Rapide Lovendegem - GDPeniche esports 2:1

67e minuut.
Schoofs is nu in balbezit. Henoit verovert de bal door een tackle van achteren. Henoit geeft een hoge lob. Dheedene rent richting de bal. Dheedene geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Defour rent richting de bal. Polet onderschept slim de pass. Polet probeert naar een medespeler te passen. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq schiet op doel. Desnouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 75%, GDPeniche esports 25%.
Rapide Lovendegem - GDPeniche esports 2:1