Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Spookegem LIEGE RFC
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Beren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strojek passt de bal met de wreef. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:1

3e minuut.
Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Wiele probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:2

8e minuut.
Meir passt de bal zonder na te denken. Szymaniec speelt de bal door. Coppieters kan de bal niet met de borst controleren. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:3

8e minuut.
Daar is Verschueren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:4

12e minuut.
Szymaniec met een sublieme pass. Coppieters is nu in balbezit. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. De Pever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:5

15e minuut.
Croonenburg geeft de bal voor. Worst kopt de bal weg. Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strojek geeft een hoge lob. Łakomiec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Worst kopt de bal weg. Klungelig pakt Petriş de bal. Petriş passt de bal in één keer door. Daar is Fargeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş geeft een hoge lob. Wiele heeft problemen om de bal te vangen. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:6

33e minuut.
Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec speelt de bal door. Fargeon rent richting de bal. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fargeon rent richting de bal. Fargeon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:7

33e minuut.
Verschueren met een sublieme pass. Daar is Vreven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fargeon rent richting de bal. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Fargeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymaniec speelt de bal door. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec schiet op doel. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 81%, LIEGE RFC 19%.
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:8

46e minuut.
Szymaniec passt de bal met de wreef. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş passt de bal met de wreef. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Buysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Buysse geeft een lange en hoge pass. Strojek kopt de bal weg. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:9

52e minuut.
Croonenburg kopt de bal weg. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş probeert naar een medespeler te passen. Fargeon rent richting de bal. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Buysse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec begaat een overtreding. Szymaniec krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Van de Meulen rent richting de bal. Kutlamış onderschept slim de pass. Kutlamış passt de bal met de wreef. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Łakomiec de bal onder controle te krijgen. Van de Meulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec onderschept slim de pass. Kutlamış is nu in balbezit. Kutlamış schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stuyven met een snelle inworp. Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strojek passt de bal met de wreef. Verschueren rent richting de bal. Verschueren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Pever met een harde bal richting middenveld. Strojek kopt de bal weg. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Strojek met een sublieme pass. Petriş geeft de bal voor. Coppieters kopt de bal weg. Petriş geeft een hoge lob. Fargeon kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Petriş kopt de bal weg. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fargeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fargeon draait met de bal, schiet en ... Wiele probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Strojek speelt de bal door. Fargeon heeft problemen om de bal te vangen. Szymaniec speelt de bal door. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bouter speelt de bal door. Szymaniec rent richting de bal. Łakomiec rent richting de bal. Klungelig pakt Szymaniec de bal. Szymaniec haalt uit met een fantastische trap. De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bouter geeft een lange en hoge pass. Coppieters kopt de bal weg. Strojek probeert naar een medespeler te passen. Fargeon rent richting de bal. Fargeon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 80%, LIEGE RFC 20%.
Fc Spookegem - LIEGE RFC 0:9