Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Lovendegem K.S.K Lommel
Normal Tactiek JOSIE
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 27.9
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Brouckaert kopt de bal weg. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden passt de bal in één keer door. Clercq rent richting de bal. Clercq haalt uit met een fantastische trap. Bruderek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clercq is nu in balbezit. Clercq schiet op doel. Bruderek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Baeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeyens speelt de bal door. Polet rent richting de bal. Polet haalt uit met een fantastische trap. Bruderek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 1:0

13e minuut.
Daar is Palermo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden met een sublieme pass. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clercq rent richting de bal. Clercq schiet op doel. Bruderek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Millecamps passt de bal zonder na te denken. Brouckaert is nu in balbezit. Palermo maakt een afschuwelijke overtreding. Palermo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Brouckaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Millecamps met een snel genomen vrije trap. Clercq is nu in balbezit. Clercq draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zsíros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

33e minuut.
Clercq met een sublieme pass. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs met een sublieme pass. Polet is nu in balbezit. Polet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Milanesio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanderheyden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Polet de bal. Polet met een sublieme pass. Bruderek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 2:0

39e minuut.
Vanderheyden passt de bal in één keer door. Polet is nu in balbezit. Polet probeert naar een medespeler te passen. Clercq rent richting de bal. Clercq draait met de bal, schiet en ... Bruderek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clercq is nu in balbezit. Clercq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 16%, K.S.K Lommel 84%.
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 3:0

49e minuut.
Millecamps speelt de bal door. Baeyens is nu in balbezit. Baeyens probeert naar een medespeler te passen. Clercq rent richting de bal. Clercq draait met de bal, schiet en ... Bruderek bokst de bal weg.

54e minuut.
Vreven onderschept slim de pass. Van den Broeck onderschept slim de pass. Van den Broeck met een sublieme pass. Polet is nu in balbezit. Polet draait met de bal, schiet en ... Bruderek bokst de bal weg.

58e minuut.
Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet geeft een hoge lob. Schoofs rent richting de bal. Schoofs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 4:0

60e minuut.
Polet is nu in balbezit. Clercq is nu in balbezit. Polet is nu in balbezit. Clercq is nu in balbezit. Clercq draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vanderheyden passt de bal met de wreef. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert speelt de bal door. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq haalt uit met een fantastische trap. Bruderek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polet rent richting de bal. Polet draait met de bal, schiet en ... Bruderek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 5:0

73e minuut.
Van den Broeck is nu in balbezit. Van den Broeck speelt de bal door. Polet heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 5:1

83e minuut.
Vanderheyden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polet is nu in balbezit. Polet geeft een hoge lob. Schoofs rent richting de bal. Schoofs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Polet speelt de bal door. Custers is nu in balbezit. Custers passt de bal met de wreef. Clercq heeft problemen om de bal te vangen. Clercq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 26%, K.S.K Lommel 74%.
Rapide Lovendegem - K.S.K Lommel 6:1