Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Kokerij Chardeneux keur
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 23.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Kins onderschept slim de pass. Kins probeert naar een medespeler te passen. Callaerts rent richting de bal. Decaluwe onderschept slim de pass. Decaluwe probeert naar een medespeler te passen. Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inghels speelt de bal door. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal zonder na te denken. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - keur 0:1

13e minuut.
Garcia geeft een hoge lob. Daar is Hillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems haalt uit met een fantastische trap. Inghels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - keur 0:2

31e minuut.
Degraeve kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Verbrugghen de bal onder controle te krijgen. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Verbrugghen is nu in balbezit. Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys probeert naar een medespeler te passen. Chadli is nu in balbezit. Chadli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matthys geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kins verovert de bal door een tackle van achteren. Kins speelt de bal door. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel. Deprez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Habers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kins is nu in balbezit. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Degraeve is nu in balbezit. Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem passt de bal zonder na te denken. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - keur 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 55%, keur 45%.
Thor Kokerij Chardeneux - keur 0:3

48e minuut.
Huysegems draait met de bal, schiet en ... Inghels probeert naar een medespeler te passen. Ryckeghem kopt de bal weg. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Garcia geeft een lange en hoge pass. Daar is Hillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems schiet op doel. Inghels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - keur 0:4

76e minuut.
Quintijn geeft een lange en hoge pass. Inworp. van Kerckhove met een snelle inworp. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Smits is nu in balbezit. Smits met een sublieme pass. Huysegems rent richting de bal. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - keur 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 62%, keur 38%.
Thor Kokerij Chardeneux - keur 0:5