Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior Ladies RSCTHUDINIE
343 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Van Kampen geeft een lange en hoge pass. Vanderheyden kopt de bal weg. VandenBosche heeft problemen om de bal te vangen. De Borger bereikt de bal nog maar net als eerste. De Borger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bulcke kopt de bal weg. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Grouwet rent richting de bal. Grouwet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bulcke is nu in balbezit. Bulcke met een sublieme pass. Grouwet rent richting de bal. Grouwet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stafford de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Grouwet schiet op doel. Lamelle met een sublieme pass. Stevens kopt de bal weg. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet schiet op doel. Lamelle bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Ryckeghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet speelt de bal door. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke haalt uit met een fantastische trap. Lamelle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - RSCTHUDINIE 1:0

29e minuut.
Deprince kopt de bal weg. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Stevens geeft een lange en hoge pass. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lamelle trapt de bal weg. Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kinet zijn tegenspeler op de grond. Kinet krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Stroobants met een sublieme pass. Deprince heeft problemen om de bal te vangen. Deprince met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 28%, RSCTHUDINIE 72%.
Warrior Ladies - RSCTHUDINIE 1:0

48e minuut.
Coppieters verovert de bal door een tackle van achteren. Coppieters geeft de bal voor. De Borger bereikt de bal nog maar net als eerste. De Borger draait met de bal, schiet en ... Putte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warrior Ladies - RSCTHUDINIE 1:1

51e minuut.
Vermeiren is nu in balbezit. VandenBosche verovert de bal door een tackle van achteren. VandenBosche speelt de bal door. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Van Kampen onderschept slim de pass. Van Kampen geeft de bal voor. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet schiet op doel. Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grouwet is nu in balbezit. Grouwet passt de bal met de wreef. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Deprince verovert de bal door een tackle van achteren. Deprince met een sublieme pass. Grouwet is nu in balbezit. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eerdekens verovert de bal door een tackle van achteren. Eerdekens met een sublieme pass. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet onderschept slim de pass. Grouwet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Stafford rent richting de bal. Grouwet verovert de bal door een tackle van achteren. Bulcke rent richting de bal. Bulcke haalt uit met een fantastische trap. Lamelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De Borger rent richting de bal. Eerdekens onderschept slim de pass. Eerdekens met een sublieme pass. Grouwet rent richting de bal. Grouwet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Floor bereikt de bal nog maar net als eerste. Floor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deprince met de inworp. Bulcke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 30%, RSCTHUDINIE 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warrior Ladies - RSCTHUDINIE 1:1