Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIEGE RFC WAM
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Szymaniec speelt de bal door. Fargeon rent richting de bal. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 1:0

7e minuut.
Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec geeft een hoge lob. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon onderschept slim de pass. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kutlamış passt de bal in één keer door. Fargeon is nu in balbezit. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Strojek geeft een hoge lob. Łakomiec springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Łakomiec geeft een hoge lob. Fargeon rent richting de bal. Fargeon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Łakomiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 2:0

15e minuut.
Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Daar is Fargeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vandendriesche heeft problemen om de bal te vangen. Goffin is nu in balbezit. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vanhissenhoven de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec onderschept slim de pass. Szymaniec met een sublieme pass. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Vanderschelden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 3:0

45e minuut.
Vandendriesche is nu in balbezit. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec heeft problemen om de bal te vangen. Łakomiec rent richting de bal. Szymaniec geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIEGE RFC 23%, WAM 77%.
LIEGE RFC - WAM 4:0

48e minuut.
Vanderschelden trapt de bal weg. Strojek met een sublieme pass. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Strojek probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec passt de bal in één keer door. Bouter is nu in balbezit. Bouter geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vandendriesche probeert de bal aan de voet te houden. Vanhissenhoven geeft een hoge lob. Vanhissenhoven probeert de bal met de borst te controleren. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel. Vanderschelden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Goffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goffin geeft een hoge lob. Beren rent richting de bal. Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strojek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chatelle met de inworp. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec geeft de bal voor. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Vanderschelden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puis heeft problemen om de bal te vangen. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Strojek verovert de bal door een tackle van achteren. Strojek passt de bal in één keer door. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 5:0

77e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş passt de bal zonder na te denken. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouter verovert de bal door een tackle van achteren. Bouter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Strojek met een sublieme pass. Kutlamış probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 6:0

83e minuut.
Ernens met de inworp. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatelle geeft een hoge lob. Schepers is nu in balbezit. Schepers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 6:1

86e minuut.
Kutlamış met een snelle inworp. Strojek rent richting de bal. Strojek geeft een hoge lob. Fargeon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIEGE RFC - WAM 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIEGE RFC 19%, WAM 81%.
LIEGE RFC - WAM 7:1