Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Spookegem Warrior Ladies
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Wiele passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luts de bal. Luts passt de bal in één keer door. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Inworp. Deprince met de inworp. Eerdekens rent richting de bal. Eerdekens geeft een hoge lob. Grouwet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Eerdekens passt de bal zonder na te denken. Deprince speelt de bal door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Warrior Ladies 0:1

9e minuut.
Stevens probeert naar een medespeler te passen. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet passt de bal in één keer door. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stevens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croonenburg is nu in balbezit. Grouwet onderschept slim de pass. Grouwet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Luts geeft een lange en hoge pass. Zaman is nu in balbezit. Stevens onderschept slim de pass. Stevens geeft een lange en hoge pass. Luts springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mees rent richting de bal. Grouwet is nu in balbezit. Mees rent richting de bal. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grouwet rent richting de bal. Grouwet passt de bal met de wreef. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eerdekens probeert de bal met de borst te controleren. Eerdekens met een sublieme pass. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens onderschept slim de pass. Stevens geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Grouwet verovert de bal door een tackle van achteren. Grouwet speelt de bal door. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Warrior Ladies 0:2

41e minuut.
Stevens met een snelle inworp. Eerdekens rent richting de bal. Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Deprince kopt de bal weg. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Eerdekens onderschept slim de pass. Vreven verovert de bal door een tackle van achteren. Vreven passt de bal zonder na te denken. Verschueren rent richting de bal. Verschueren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Putte trapt de bal weg. Deprince kopt de bal weg. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Warrior Ladies 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 72%, Warrior Ladies 28%.
Fc Spookegem - Warrior Ladies 0:3

56e minuut.
Stuyven passt de bal in één keer door. Verschueren rent richting de bal. Verschueren passt de bal met de wreef. Vreven rent richting de bal. Vreven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
VandenBosche met de inworp. Mees heeft problemen om de bal te vangen. Mees met een sublieme pass. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Croonenburg is nu in balbezit. Croonenburg geeft een hoge lob. Luts geeft de bal voor. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mees met een sublieme pass. Hooteghem geeft een lange en hoge pass. Zaman controleert de bal met de borst. Stevens rent richting de bal. Stevens geeft een lange en hoge pass. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Warrior Ladies 0:4

77e minuut.
Wiele geeft een hoge lob. Verschueren kopt de bal weg. VandenBosche speelt de bal door. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 55%, Warrior Ladies 45%.
Fc Spookegem - Warrior Ladies 0:4