Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GDPeniche esports LIEGE RFC
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 38.7
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Bouter met een snelle inworp. Szymaniec kan de bal niet met de borst controleren. Szymaniec speelt de bal door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:1

4e minuut.
Desnouck met een sublieme pass. Szymaniec kan de bal niet met de borst controleren. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fargeon rent richting de bal. Fargeon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:2

6e minuut.
Bouter is nu in balbezit. Bouter passt de bal met de wreef. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Desnouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:3

9e minuut.
Petriş heeft problemen om de bal te vangen. Petriş passt de bal met de wreef. Szymaniec is nu in balbezit. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Petriş met de inworp. Strojek geeft een hoge lob. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:4

12e minuut.
Strojek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec met een sublieme pass. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:5

13e minuut.
De Rop is nu in balbezit. De Rop met een sublieme pass. Defour heeft problemen om de bal te vangen. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel. Desnouck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:6

15e minuut.
Szymaniec onderschept slim de pass. Szymaniec passt de bal in één keer door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel. Meeuws probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kutlamış neemt de hoekschop. Fargeon rent richting de bal. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:7

19e minuut.
Szymaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec geeft een hoge lob. Muyter heeft problemen om de bal te vangen. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:8

23e minuut.
Szymaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Petriş speelt de bal door. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec passt de bal in één keer door. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:9

28e minuut.
Bouter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petriş rent richting de bal. Petriş geeft de bal voor. Łakomiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:10

35e minuut.
Strojek kan de bal niet met de borst controleren. Strojek met een sublieme pass. Szymaniec geeft een hoge lob. Łakomiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Desnouck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon passt de bal zonder na te denken. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 78%, LIEGE RFC 22%.
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:10

47e minuut.
Strojek geeft een lange en hoge pass. Muyter kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petriş de bal onder controle te krijgen. Bouter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Defour is nu in balbezit. Szymaniec onderschept slim de pass. Szymaniec probeert naar een medespeler te passen. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon schiet op doel. Desnouck bokst de bal weg.

51e minuut.
Worst is nu in balbezit. Worst geeft de bal voor. Szymaniec kopt de bal weg. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Szymaniec onderschept slim de pass. Szymaniec passt de bal zonder na te denken. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:11

64e minuut.
Petriş kopt de bal weg. Klungelig pakt Fargeon de bal. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec schiet op doel. Desnouck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:12

68e minuut.
Klungelig pakt Beren de bal. Beren probeert naar een medespeler te passen. Kutlamış probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szymaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniec passt de bal in één keer door. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Muyter probeert de bal aan de voet te houden. Desnouck bokst de bal weg.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Beren de bal onder controle te krijgen. Strojek is nu in balbezit. Strojek passt de bal met de wreef. Fargeon heeft problemen om de bal te vangen. Fargeon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Łakomiec de bal. Łakomiec passt de bal zonder na te denken. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec haalt uit met een fantastische trap. Desnouck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:13

86e minuut.
Kutlamış passt de bal zonder na te denken. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec speelt de bal door. Fargeon rent richting de bal. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 76%, LIEGE RFC 24%.
GDPeniche esports - LIEGE RFC 0:13