Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Lovendegem KFC Vladivorstock
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Millecamps rent richting de bal. Vandenhoeck onderschept slim de pass. Vandenhoeck passt de bal met de wreef. Verhasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhasselt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Brouckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanacker verovert de bal door een tackle van achteren. Vanacker met een sublieme pass. Driessche rent richting de bal. Driessche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bourbiaux passt de bal in één keer door. Vanacker is nu in balbezit. Van den Broeck is nu in balbezit. Vanacker rent richting de bal. Vanacker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dutrieux kopt de bal weg. Klungelig pakt Van den Broeck de bal. Van den Broeck met een sublieme pass. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq haalt uit met een fantastische trap. Paal! Annaert controleert de bal met de borst. Brouckaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanacker. Vanacker krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Brouckaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dutrieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet onderschept slim de pass. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Buck trapt de bal weg. Van den Broeck kopt de bal weg. Polet is nu in balbezit. Polet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 46%, KFC Vladivorstock 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapide Lovendegem - KFC Vladivorstock 0:0

57e minuut.
Brouckaert kan de bal niet met de borst controleren. Vanacker verovert de bal door een tackle van achteren. Vanacker probeert naar een medespeler te passen. Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Driessche draait met de bal, schiet en ... Meysmans bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandenhoeck met de inworp. Brouckaert is nu in balbezit. Vanacker onderschept slim de pass. Vanacker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dutrieux passt de bal in één keer door. Driessche rent richting de bal. Van den Broeck is nu in balbezit. Driessche onderschept slim de pass. Driessche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Broeck is nu in balbezit. Van den Broeck probeert naar een medespeler te passen. Vanacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanacker haalt uit met een fantastische trap. Meysmans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 61%, KFC Vladivorstock 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapide Lovendegem - KFC Vladivorstock 0:0