Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior Ladies Thor Kokerij Chardeneux
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 16.2
good Schieten weak
good Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mees bereikt de bal nog maar net als eerste. Mees geeft de bal voor. Goessens kopt de bal weg. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Inghels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Van Kampen passt de bal zonder na te denken. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts passt de bal in één keer door. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Brogno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Callaerts is nu in balbezit. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stevens passt de bal met de wreef. Autreve speelt de bal door. Bulcke heeft problemen om de bal te vangen. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel. Inghels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Thor Kokerij Chardeneux 1:0

29e minuut.
Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts haalt uit met een fantastische trap. Inghels probeert naar een medespeler te passen. Mees is nu in balbezit. Mees geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Quintijn met een snelle inworp. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke onderschept slim de pass. Bulcke schiet op doel. Inghels bokst de bal weg. Paal!

42e minuut.
Mees probeert naar een medespeler te passen. Deprince is nu in balbezit. Deprince speelt de bal door. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Thor Kokerij Chardeneux 2:0

45e minuut.
De Vlaeminck met een snelle inworp. Habers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Vlaeminck. De Vlaeminck krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 21%, Thor Kokerij Chardeneux 79%.
Warrior Ladies - Thor Kokerij Chardeneux 2:0

52e minuut.
Mees verovert de bal door een tackle van achteren. Mees probeert naar een medespeler te passen. Luts rent richting de bal. Luts passt de bal zonder na te denken. Deprince geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Putte speelt de bal door. Brogno is nu in balbezit. Brogno met een sublieme pass. Habers rent richting de bal. Habers geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Deprince is nu in balbezit. Deprince geeft de bal voor. Stevens rent richting de bal. Stevens geeft een lange en hoge pass. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Deprince passt de bal in één keer door. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bulcke zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bulcke naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Mees met een sublieme pass. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince probeert naar een medespeler te passen. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inghels trapt de bal weg van het doel. Van Kampen kopt de bal weg. Brogno heeft problemen om de bal te vangen. Deprince rent richting de bal. Deprince geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mees passt de bal zonder na te denken. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens verovert de bal door een tackle van achteren. Stevens geeft de bal voor. Inghels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Stevens geeft een lange en hoge pass. Goessens heeft problemen om de bal te vangen. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts draait met de bal, schiet en ... Inghels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mees met de inworp. Van Kampen heeft problemen om de bal te vangen. Van Kampen speelt de bal door. Deprince is nu in balbezit. Deprince haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Autreve kopt de bal weg. Mees bereikt de bal nog maar net als eerste. Mees probeert naar een medespeler te passen. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Thor Kokerij Chardeneux 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 20%, Thor Kokerij Chardeneux 80%.
Warrior Ladies - Thor Kokerij Chardeneux 3:0