Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Kokerij Chardeneux Warrior Ladies
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 36
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Mees verovert de bal door een tackle van achteren. Mees probeert naar een medespeler te passen. Van Kampen rent richting de bal. Van Kampen geeft een hoge lob. Stevens geeft de bal voor. Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Callaerts geeft een hoge lob. VandenBosche rent richting de bal. VandenBosche geeft de bal voor. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Brogno heeft problemen om de bal te vangen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mees probeert naar een medespeler te passen. Stevens geeft een lange en hoge pass. Daar is Hillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kins rent richting de bal. Mees is nu in balbezit. Mees passt de bal met de wreef. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Inghels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mees rent richting de bal. Mees geeft een lange en hoge pass. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:1

22e minuut.
Brogno rent richting de bal. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts speelt de bal door. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet schiet op doel. Inghels bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:2

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Autreve met de inworp. Callaerts rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mees rent richting de bal. Mees passt de bal in één keer door. Eerdekens met een sublieme pass. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Callaerts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Mul komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroobants passt de bal in één keer door. Mees speelt de bal door. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:3

34e minuut.
De Mul geeft een hoge lob. VandenBosche probeert de bal met de borst te controleren. VandenBosche met een sublieme pass. Autreve is nu in balbezit. Autreve geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Quintijn is nu in balbezit. Quintijn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stevens met een snelle inworp. Mees geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mees controleert de bal met de borst. Mees geeft de bal voor. Quintijn heeft problemen om de bal te vangen. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 74%, Warrior Ladies 26%.
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:4

48e minuut.
Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen geeft de bal voor. Stevens kopt de bal weg. Mees is nu in balbezit. Mees haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stevens speelt de bal door. Mees is nu in balbezit. Mees passt de bal zonder na te denken. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:5

60e minuut.
Grouwet speelt de bal door. Mees is nu in balbezit. Mees geeft de bal voor. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Stevens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grouwet geeft een hoge lob. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Inghels trapt de bal weg van het doel. Mees heeft problemen om de bal te vangen. Mees draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:6

72e minuut.
Eerdekens met de inworp. Stevens geeft een hoge lob. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Inghels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stevens rent richting de bal. Stevens passt de bal zonder na te denken. Mees probeert naar een medespeler te passen. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:7

83e minuut.
Autreve rent richting de bal. Autreve geeft de bal voor. Grouwet rent richting de bal. Grouwet schiet op doel. Inghels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:8

87e minuut.
Brogno onderschept slim de pass. Brogno met een sublieme pass. Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hillen probeert de bal met de borst te controleren. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 67%, Warrior Ladies 33%.
Thor Kokerij Chardeneux - Warrior Ladies 0:9