Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GDPeniche esports RSCTHUDINIE
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
De Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren verovert de bal door een tackle van achteren. Defour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Defour krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kinet kopt de bal weg. Klungelig pakt Lahaye de bal. De Borger is nu in balbezit. De Borger haalt uit met een fantastische trap. Muyter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - RSCTHUDINIE 0:1

19e minuut.
Kinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinet passt de bal met de wreef. Vermeiren rent richting de bal. De Borger is nu in balbezit. De Borger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Coucquyt geeft de bal voor. Daar is Vermeiren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meeuws. Vermeiren wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vermeiren kan niet meer verder spelen. Verelst komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Defour verovert de bal door een tackle van achteren. Floor is nu in balbezit. Defour onderschept slim de pass. Lish rent richting de bal. Lish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kinet probeert de bal met de borst te controleren. Puylaert is nu in balbezit. Puylaert passt de bal zonder na te denken. De Rop rent richting de bal. De Rop schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 52%, RSCTHUDINIE 48%.
GDPeniche esports - RSCTHUDINIE 0:1

58e minuut.
Coppieters verovert de bal door een tackle van achteren. Coppieters geeft een hoge lob. Daar is Muyter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Borger bereikt de bal nog maar net als eerste. De Borger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour onderschept slim de pass. Defour probeert naar een medespeler te passen. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GDPeniche esports - RSCTHUDINIE 1:1

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Verelst de bal onder controle te krijgen. Lish is nu in balbezit. Lish met een sublieme pass. De Rop is nu in balbezit. De Rop draait met de bal, schiet en ... Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puylaert is nu in balbezit. Puylaert draait met de bal, schiet en ... Stafford probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dheedene geeft de bal voor. Grün heeft problemen om de bal te vangen. De Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - RSCTHUDINIE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 40%, RSCTHUDINIE 60%.
GDPeniche esports - RSCTHUDINIE 2:1