Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:09
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.08
  • Stadion: WAM Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2846
WAM Fc Spookegem
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Smet de bal. Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smet. Smet krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vandendriesche rent richting de bal. Jolly rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandendriesche. Jolly roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jolly kan niet meer verder spelen. Van de Meulen komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Meulen onderschept slim de pass. Van de Meulen met een sublieme pass. Verschueren rent richting de bal. Verschueren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - Fc Spookegem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 52%, Fc Spookegem 48%.
WAM - Fc Spookegem 0:1

56e minuut.
Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Meir passt de bal zonder na te denken. Stuyven is nu in balbezit. Stuyven speelt de bal door. Verschueren rent richting de bal. Paal! Verschueren rent richting de bal. Verschueren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - Fc Spookegem 0:2

58e minuut.
Verschueren is nu in balbezit. Verschueren met een sublieme pass. Smet is nu in balbezit. De Leenheer verovert de bal door een tackle van achteren. De Leenheer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vanhissenhoven geeft een hoge lob. Inworp. Meir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Meulen is nu in balbezit. Van de Meulen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Chatelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaert onderschept slim de pass. Lenaert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Segers rent richting de bal. Lenaert onderschept slim de pass. Lenaert probeert naar een medespeler te passen. De Leenheer is nu in balbezit. De Leenheer schiet op doel. De bal raakt de paal. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lenaert is nu in balbezit. Lenaert geeft een lange en hoge pass. De Leenheer is nu in balbezit. De Leenheer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 54%, Fc Spookegem 46%.
WAM - Fc Spookegem 0:2