Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Spookegem WAM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Puis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuyven met de inworp. Clappaert rent richting de bal. Clappaert geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Klungelig pakt Segers de bal. Lenaert verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaert met een sublieme pass. De Leenheer heeft problemen om de bal te vangen. De Leenheer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Van de Meulen probeert naar een medespeler te passen. Verschueren probeert de bal met de borst te controleren. Puis is nu in balbezit. Verschueren onderschept slim de pass. Verschueren haalt uit met een fantastische trap. Vanderschelden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ernens rent richting de bal. Clappaert verovert de bal door een tackle van achteren. Clappaert passt de bal zonder na te denken. Verschueren rent richting de bal. Verschueren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Segers geeft een hoge lob. Simons kopt de bal weg. Klungelig pakt Clappaert de bal. Verschueren rent richting de bal. Verschueren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Clappaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Clappaert passt de bal met de wreef. Verschueren rent richting de bal. Verschueren schiet op doel. Vanderschelden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - WAM 1:0

36e minuut.
Buysse probeert naar een medespeler te passen. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaert rent richting de bal. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Segers geeft de bal voor. Inworp. Goffin met de inworp. Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck geeft een hoge lob. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Leenheer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Spookegem - WAM 1:1

45e minuut.
De Leenheer met een sublieme pass. Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschueren onderschept slim de pass. Clappaert is nu in balbezit. Clappaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 44%, WAM 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Spookegem - WAM 1:1

51e minuut.
Vandendriesche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ernens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernens speelt de bal door. De Leenheer is nu in balbezit. De Leenheer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lenaert rent richting de bal. Lenaert draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Wiele de bal. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. De Pever trapt de bal weg van het doel. Vandendriesche kopt de bal weg. Lenaert rent richting de bal. Lenaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Goffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck rent richting de bal. Durinck passt de bal in één keer door. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Vandendriesche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriesche speelt de bal door. De Leenheer rent richting de bal. Lenaert rent richting de bal. Lenaert haalt uit met een fantastische trap. De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 60%, WAM 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Spookegem - WAM 1:1