Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Buggenhout BRUNOTTI
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ballerino passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Leus is nu in balbezit. Leus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kotul passt de bal zonder na te denken. Trujillo geeft de bal voor. Soete heeft problemen om de bal te vangen. Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:1

12e minuut.
Verstraete met een sublieme pass. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels begaat een overtreding. Sempels krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Verstraete passt de bal in één keer door. Ballerino is nu in balbezit. Ballerino passt de bal in één keer door. Lish rent richting de bal. Lish draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Schaeffer kopt de bal weg. Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul probeert naar een medespeler te passen. Sempels is nu in balbezit. Sempels haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Leus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal met de wreef. Sempels heeft problemen om de bal te vangen. Sempels draait met de bal, schiet en ... Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

31e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Leus kopt de bal weg. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Kotul probeert naar een medespeler te passen. Sempels is nu in balbezit. Sempels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:2

40e minuut.
Vreven geeft een hoge lob. Quain kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosch de bal. Sempels rent richting de bal. Sempels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 76%, BRUNOTTI 24%.
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:2

47e minuut.
Dobrinoiu met de inworp. Schaeffer met een sublieme pass. Trujillo met een sublieme pass. Sempels rent richting de bal. Sempels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:3

51e minuut.
Soete passt de bal zonder na te denken. Verstraete bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beyaert. Verstraete roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Verstraete kan niet meer verder spelen. d`Haese komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert geeft een hoge lob. Sempels is nu in balbezit. Sempels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Leus de bal. Van Hoorick bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus schiet op doel. Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:4

66e minuut.
Schaeffer probeert de bal aan de voet te houden. d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer is nu in balbezit. d`Haese onderschept slim de pass. d`Haese haalt uit met een fantastische trap. Wigura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lish maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Wigura trapt de bal weg. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:5

70e minuut.
Schaeffer met een sublieme pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo met een sublieme pass. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Van den Branden met een harde bal richting middenveld. Schaeffer kopt de bal weg. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels schiet op doel. Van den Branden bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trujillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sempels kopt de bal weg. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sempels rent richting de bal. Sempels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:6

73e minuut.
Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deschuytter de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 68%, BRUNOTTI 32%.
SV Buggenhout - BRUNOTTI 0:6