Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club Westerlo fc Fritt United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Van Langenhove probeert de bal met de borst te controleren. Teppers is nu in balbezit. Teppers met een sublieme pass. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Fritt United 1:0

9e minuut.
Dhaene heeft problemen om de bal te vangen. Geeter verovert de bal door een tackle van achteren. Geeter speelt de bal door. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Van Langenhove de bal. Van Langenhove probeert naar een medespeler te passen. Slootmaeckers is nu in balbezit. Deman rent richting de bal. Deman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Fritt United 2:0

33e minuut.
Vogels rent richting de bal. Vogels geeft een lange en hoge pass. Prinssen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert De Keulenaer de bal onder controle te krijgen. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 51%, Fritt United 49%.
Royal Club Westerlo fc - Fritt United 2:0

47e minuut.
Was passt de bal met de wreef. Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers passt de bal in één keer door. Lauwers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauwers geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Teppers is nu in balbezit. Deman onderschept slim de pass. Van Langenhove is nu in balbezit. Deman rent richting de bal. Deman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ysebaert met een snelle inworp. Geeter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Geeter met een snelle inworp. Was rent richting de bal. Deman onderschept slim de pass. Deman draait met de bal, schiet en ... Everaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Van Langenhove de bal. Defays rent richting de bal. Defays probeert naar een medespeler te passen. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 35%, Fritt United 65%.
Royal Club Westerlo fc - Fritt United 2:0