Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KCS Machelen FC Blauberg
Normal Tactiek 4-42
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Van Aerschot met een sublieme pass. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe passt de bal zonder na te denken. Verbouw is nu in balbezit. Verbouw schiet op doel. Debusschere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dhulst geeft een hoge lob. Inworp. Bauts met een snelle inworp. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel. Rottier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serwy rent richting de bal. Serwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - FC Blauberg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KCS Machelen 48%, FC Blauberg 52%.
KCS Machelen - FC Blauberg 1:0

53e minuut.
Gevaert geeft de bal voor. Serwy rent richting de bal. Met opzet legt Vliegher zijn tegenspeler op de grond. Vliegher krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Duval geeft een hoge lob. Haeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - FC Blauberg 2:0

58e minuut.
Van Aerschot met een snelle inworp. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe passt de bal met de wreef. Verbouw rent richting de bal. Verbouw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KCS Machelen 69%, FC Blauberg 31%.
KCS Machelen - FC Blauberg 2:0