Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Buggenhout RRC
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 28.4
weak Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Plaskie kopt de bal weg. Owono is nu in balbezit. Owono passt de bal met de wreef. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:1

11e minuut.
Soete met een sublieme pass. Inworp. Stassin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limpens is nu in balbezit. Limpens geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De Sutter speelt de bal door. Plaskie rent richting de bal. Paepe rent richting de bal. Plaskie onderschept slim de pass. Plaskie probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fraser onderschept slim de pass. Fraser geeft de bal voor. Deschuytter kopt de bal weg. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Deschuytter geeft een lange en hoge pass. Limpens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vreven is nu in balbezit. Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie schiet op doel. Van den Branden bokst de bal weg. Klungelig pakt Deschuytter de bal. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:2

30e minuut.
Suárez Martín geeft een hoge lob. Nicolaie kopt de bal weg. Daar is Van Hoorick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owono rent richting de bal. Owono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie passt de bal zonder na te denken. Owono rent richting de bal. Owono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 57%, RRC 43%.
SV Buggenhout - RRC 0:3

49e minuut.
De Sutter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Asselberghs komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Van Hoorick probeert de bal aan de voet te houden. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:4

55e minuut.
Van de Sompel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Sompel geeft een hoge lob. Bosch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Quain geeft een lange en hoge pass. Tuuri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Costache de bal onder controle te krijgen. Lish is nu in balbezit. Lish draait met de bal, schiet en ... Vertongen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuuri geeft een hoge lob. Owono rent richting de bal. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:5

68e minuut.
Bosch speelt de bal door. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie passt de bal in één keer door. Owono rent richting de bal. Owono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:6

70e minuut.
Tuuri heeft problemen om de bal te vangen. Tuuri geeft een lange en hoge pass. Nicolaie kopt de bal weg. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch begaat een overtreding. Limpens roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Limpens kan niet meer verder spelen. Bosch geeft de bal voor. Kremer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Owono is nu in balbezit. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie passt de bal in één keer door. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:7

76e minuut.
Lish met een sublieme pass. d`Haese is nu in balbezit. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Owono is nu in balbezit. Owono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stassin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie geeft een hoge lob. Owono rent richting de bal. Owono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - RRC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 69%, RRC 31%.
SV Buggenhout - RRC 0:8