Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sercu Royal Club Westerlo fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman verovert de bal door een tackle van achteren. Deman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Charlet met een sublieme pass. Fossier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henckens. Henckens krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ysebaert is nu in balbezit. Fossier is nu in balbezit. Fossier passt de bal in één keer door. Slootmaeckers heeft problemen om de bal te vangen. Slootmaeckers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Royal Club Westerlo fc 0:1

23e minuut.
Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Henckens bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove maakt een afschuwelijke overtreding. Van Langenhove krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fossier passt de bal zonder na te denken. Schepers rent richting de bal. Prinssen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Prinssen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prinssen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Schepers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schepers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sercu 55%, Royal Club Westerlo fc 45%.
FC Sercu - Royal Club Westerlo fc 0:1

52e minuut.
Verhasselt trapt de bal weg van het doel. Henckens kopt de bal weg. Schrijvers heeft problemen om de bal te vangen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse met een sublieme pass. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Royal Club Westerlo fc 0:2

57e minuut.
Leblond is nu in balbezit. Leblond passt de bal met de wreef. Charlet rent richting de bal. Henckens is nu in balbezit. Henckens schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Royal Club Westerlo fc 1:2

61e minuut.
Inworp. Lauwers met een snelle inworp. Charlet is nu in balbezit. Deman verovert de bal door een tackle van achteren. Deman geeft een lange en hoge pass. Verhasselt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Royal Club Westerlo fc 1:3

72e minuut.
Schepers rent richting de bal. Van Langenhove rent richting de bal. Met opzet legt Schepers zijn tegenspeler op de grond. Schepers krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Schrijvers is nu in balbezit. Schepers verovert de bal door een tackle van achteren. Schepers geeft een lange en hoge pass. Leblond rent richting de bal. Leblond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lecluyse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leblond geeft de bal voor. Schepers rent richting de bal. Schepers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sercu 43%, Royal Club Westerlo fc 57%.
FC Sercu - Royal Club Westerlo fc 1:3