Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Wezet KCS Machelen
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Dereyne passt de bal met de wreef. Gevaert is nu in balbezit. Dereyne rent richting de bal. Dereyne geeft een hoge lob. Ronsse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kompany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strobbe is nu in balbezit. Strobbe probeert naar een medespeler te passen. Dereyne rent richting de bal. Dereyne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vandamme probeert de bal met de borst te controleren. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval passt de bal met de wreef. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy haalt uit met een fantastische trap. Jambe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Platteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompany onderschept slim de pass. Kompany passt de bal in één keer door. Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Debusschere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Wezet 59%, KCS Machelen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Wezet - KCS Machelen 0:0

47e minuut.
Cranenbrouck onderschept slim de pass. Cranenbrouck passt de bal met de wreef. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy draait met de bal, schiet en ... Jambe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vandamme rent richting de bal. Vandamme geeft de bal voor. Doll is nu in balbezit. Poorter onderschept slim de pass. Poorter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Platteeuw de bal. Vandamme rent richting de bal. Platteeuw begaat een overtreding. Platteeuw krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Lambot verovert de bal door een tackle van achteren. Platteeuw rent richting de bal. Lambot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Platteeuw wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Platteeuw kan niet meer verder spelen. D`Hollander komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Swaelens met een sublieme pass. Duval is nu in balbezit. Duval passt de bal met de wreef. Serwy is nu in balbezit. Serwy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Strobbe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dubourg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Wezet 54%, KCS Machelen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Wezet - KCS Machelen 0:0