Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:13
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.09
  • Stadion: RRC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
RRC BRUNOTTI
352 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten adequate
weak Passen solid
adequate Verdedigen weak


12e minuut.
Beyaert geeft de bal voor. Klungelig pakt Suárez Martín de bal. Suárez Martín geeft de bal voor. Beyaert geeft een hoge lob. Leus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - BRUNOTTI 0:1

38e minuut.
Daar is Sempels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal in één keer door. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - BRUNOTTI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRC 64%, BRUNOTTI 36%.
RRC - BRUNOTTI 0:2

55e minuut.
Owono heeft problemen om de bal te vangen. Kotul rent richting de bal. Kotul passt de bal in één keer door. Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus haalt uit met een fantastische trap. Vertongen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kotul probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sempels is nu in balbezit. Sempels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - BRUNOTTI 0:3

63e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache passt de bal zonder na te denken. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels haalt uit met een fantastische trap. Vertongen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - BRUNOTTI 0:4

74e minuut.
Sempels probeert naar een medespeler te passen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus verovert de bal door een tackle van achteren. Leus draait met de bal, schiet en ... Vertongen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - BRUNOTTI 0:5

82e minuut.
Beyaert met een sublieme pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul met een sublieme pass. Sempels rent richting de bal. Sempels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - BRUNOTTI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRC 69%, BRUNOTTI 31%.
RRC - BRUNOTTI 0:6