Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paarse Duivels SV Buggenhout
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Quain geeft de bal voor. Klungelig pakt Crabeels de bal. Lish rent richting de bal. Lish haalt uit met een fantastische trap. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - SV Buggenhout 0:1

12e minuut.
Moerloose bereikt de bal nog maar net als eerste. Moerloose passt de bal zonder na te denken. Alanko is nu in balbezit. Alanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paarse Duivels - SV Buggenhout 1:1

13e minuut.
Alanko passt de bal met de wreef. Haller is nu in balbezit. Haller probeert naar een medespeler te passen. Alanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - SV Buggenhout 2:1

20e minuut.
Moerloose is nu in balbezit. Moerloose probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haller de bal. Haller schiet op doel. Van den Branden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - SV Buggenhout 3:1

21e minuut.
Allikas met een sublieme pass. Bolle rent richting de bal. Bolle geeft een lange en hoge pass. d`Haese is nu in balbezit. d`Haese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Moerloose passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Alanko de bal onder controle te krijgen. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Allikas geeft een hoge lob. Alanko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vreven. Vreven krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kelders neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bosch de bal. Haller is nu in balbezit. Haller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alanko rent richting de bal. Alanko draait met de bal, schiet en ... Deschuytter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - SV Buggenhout 4:1

32e minuut.
Daar is d`Haese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haller is nu in balbezit. Haller passt de bal zonder na te denken. Kelders bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelders geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanko schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch onderschept slim de pass. Met opzet legt Moerloose zijn tegenspeler op de grond. Moerloose krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Hoorick de bal. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel. Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - SV Buggenhout 5:1

44e minuut.
Daar is Bosch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. d`Haese rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jongh. Jongh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paarse Duivels 40%, SV Buggenhout 60%.
Paarse Duivels - SV Buggenhout 5:1

47e minuut.
Allikas rent richting de bal. Allikas speelt de bal door. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller haalt uit met een fantastische trap. Van Hoorick probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Moerloose onderschept slim de pass. Moerloose probeert naar een medespeler te passen. Van Asselberghs rent richting de bal. Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Haller is nu in balbezit. Haller passt de bal met de wreef. Alanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanko draait met de bal, schiet en ... Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Van Asselberghs speelt de bal door. d`Haese heeft problemen om de bal te vangen. Jongh rent richting de bal. d`Haese verovert de bal door een tackle van achteren. d`Haese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bosch is nu in balbezit. Moerloose onderschept slim de pass. Moerloose passt de bal zonder na te denken. Haller rent richting de bal. Haller haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kelders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jongh is nu in balbezit. Jongh geeft de bal voor. Alanko krijgt zijn hoofd ertegen. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - SV Buggenhout 6:1

65e minuut.
Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete met een sublieme pass. Van Asselberghs rent richting de bal. Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Van Asselberghs geeft een hoge lob. Daar is d`Haese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lish is nu in balbezit. Lish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Moerloose geeft de bal voor. Quain bereikt de bal nog maar net als eerste. Quain met een sublieme pass. Lish is nu in balbezit. Lish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paarse Duivels 49%, SV Buggenhout 51%.
Paarse Duivels - SV Buggenhout 6:1