Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club Westerlo fc Royal Titans
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Dubois probeert naar een medespeler te passen. Geeter is nu in balbezit. Geeter geeft een lange en hoge pass. Bossut is nu in balbezit. Bossut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 0:1

9e minuut.
Bauts onderschept slim de pass. Bauts probeert naar een medespeler te passen. Bossut is nu in balbezit. Bossut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 0:2

14e minuut.
Bevernage met een sublieme pass. Van Looveren rent richting de bal. Bevernage geeft een hoge lob. Bossut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 0:3

17e minuut.
Bauts is nu in balbezit. Bossut rent richting de bal. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts schiet op doel. Verkammen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 0:4

19e minuut.
Inworp. Lauwers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman draait met de bal, schiet en ... Van Dael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 1:4

27e minuut.
Evenepoel is nu in balbezit. Deman verovert de bal door een tackle van achteren. Deman speelt de bal door. Slootmaeckers rent richting de bal. Slootmaeckers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Evenepoel is nu in balbezit. Evenepoel speelt de bal door. Bevernage probeert naar een medespeler te passen. Bossut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Deman verovert de bal door een tackle van achteren. Deman met een sublieme pass. Siebers rent richting de bal. Deman is nu in balbezit. Deman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 2:4

42e minuut.
Doeltrap. Siebers met een harde bal richting middenveld. Bossut rent richting de bal. Bauts is nu in balbezit. Bauts draait met de bal, schiet en ... Verkammen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 57%, Royal Titans 43%.
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 2:4

48e minuut.
Klungelig pakt Lauwers de bal. Evenepoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauwers onderschept slim de pass. Lauwers geeft een lange en hoge pass. Slootmaeckers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Eeckhout met een snelle inworp. Geeter rent richting de bal. Geeter begaat een overtreding. Geeter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fossier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Van Dael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slootmaeckers rent richting de bal. Slootmaeckers draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 45%, Royal Titans 55%.
Royal Club Westerlo fc - Royal Titans 2:4