Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club Westerlo fc RRC
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 27.8
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Lauwers bereikt de bal nog maar net als eerste. Stassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauwers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stassin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fraser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ysebaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono haalt uit met een fantastische trap. Verkammen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Van de Sompel met de inworp. Fossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owono krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Van Langenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer is nu in balbezit. Kremer passt de bal met de wreef. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Owono rent richting de bal. Owono haalt uit met een fantastische trap. Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - RRC 0:1

28e minuut.
Van Langenhove is nu in balbezit. Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie met een sublieme pass. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 60%, RRC 40%.
Royal Club Westerlo fc - RRC 0:1

49e minuut.
Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Prinssen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prinssen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Owono is nu in balbezit. Owono geeft een hoge lob. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - RRC 0:2

70e minuut.
Deman is nu in balbezit. Paepe onderschept slim de pass. Paepe geeft de bal voor. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ysebaert verovert de bal door een tackle van achteren. Owono is nu in balbezit. Ysebaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verkammen bokst de bal weg.

76e minuut.
Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Martín onderschept slim de pass. Suárez Martín probeert naar een medespeler te passen. Van de Sompel rent richting de bal. Van de Sompel probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Owono rent richting de bal. Owono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - RRC 0:3

83e minuut.
Klungelig pakt Deman de bal. Fraser geeft een hoge lob. Ysebaert kopt de bal weg. Nicolaie heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - RRC 0:4

89e minuut.
Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Owono is nu in balbezit. Owono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - RRC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 76%, RRC 24%.
Royal Club Westerlo fc - RRC 0:5