Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRUNOTTI Royal Titans
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten weak
solid Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus geeft een lange en hoge pass. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels haalt uit met een fantastische trap. Van Dael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Royal Titans 1:0

17e minuut.
Kotul probeert naar een medespeler te passen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo speelt de bal door. Daar is Leus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Beyaert met een sublieme pass. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Siebers heeft problemen om de bal te vangen. Sempels rent richting de bal. Sempels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Royal Titans 2:0

23e minuut.
Evenepoel rent richting de bal. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu met een sublieme pass. Sempels is nu in balbezit. Sempels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Evenepoel de bal. Evenepoel geeft een lange en hoge pass. Beyaert geeft een lange en hoge pass. Sempels is nu in balbezit. Sempels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Quirijnen probeert naar een medespeler te passen. Eeckhout rent richting de bal. Met opzet legt Trujillo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trujillo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Eeckhout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quirijnen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ballerino kopt de bal weg. Turtelboom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bevernage is nu in balbezit. Bevernage draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ballerino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossut is nu in balbezit. Bossut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert geeft een hoge lob. Libert rent richting de bal. Leus onderschept slim de pass. Leus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Royal Titans 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUNOTTI 30%, Royal Titans 70%.
BRUNOTTI - Royal Titans 3:0

46e minuut.
Libert geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrinoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotul geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dobrinoiu geeft de bal voor. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal in één keer door. Sempels rent richting de bal. Sempels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Royal Titans 4:0

63e minuut.
Klungelig pakt Leus de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul passt de bal met de wreef. Leus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kotul passt de bal met de wreef. Sempels is nu in balbezit. Sempels passt de bal in één keer door. Leus is nu in balbezit. Leus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Van Dael trapt de bal weg. Beyaert kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus rent richting de bal. Leus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kotul speelt de bal door. Sempels rent richting de bal. Sempels passt de bal in één keer door. Leus is nu in balbezit. Leus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Van Looveren is nu in balbezit. Van Looveren passt de bal met de wreef. Sempels rent richting de bal. Sempels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dobrinoiu met een snelle inworp. Kotul rent richting de bal. Kotul geeft een lange en hoge pass. Sempels springt en kopt de bal. Van Dael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Royal Titans 5:0

82e minuut.
Van Looveren heeft problemen om de bal te vangen. Evenepoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul onderschept slim de pass. Sempels rent richting de bal. Sempels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Siebers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaeffer met een snelle inworp. Kotul is nu in balbezit. Kotul geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Beyaert kopt de bal weg. Van Looveren rent richting de bal. Van Looveren geeft een lange en hoge pass. Sempels is nu in balbezit. Sempels schiet op doel. Van Dael bokst de bal weg.

87e minuut.
Van Dael neemt vlug de vrije trap. Beyaert kopt de bal weg. Daar is Van Looveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leus rent richting de bal. Leus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Royal Titans 6:0

89e minuut.
Dobrinoiu geeft een hoge lob. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Royal Titans 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUNOTTI 12%, Royal Titans 88%.
BRUNOTTI - Royal Titans 7:0