Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Anzegem Fritt United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Theem speelt de bal door. Noortgate bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef begaat een overtreding. Noortgate raakt geblesseerd tijdens het duel. Noortgate met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Anzegem - Fritt United 0:1

5e minuut.
Hoecke kopt de bal weg. Teppers is nu in balbezit. Teppers passt de bal zonder na te denken. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer schiet op doel. Nainggolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vogels geeft een lange en hoge pass. Bossut heeft problemen om de bal te vangen. Was maakt een afschuwelijke overtreding. Was krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Theem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen geeft een lange en hoge pass. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Lebbe de bal. Lebbe geeft een hoge lob. Verschuere kopt de bal weg. De Keulenaer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Keulenaer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Anzegem - Fritt United 0:2

41e minuut.
Teppers is nu in balbezit. Teppers passt de bal in één keer door. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... Nainggolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Anzegem - Fritt United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Anzegem 56%, Fritt United 44%.
Sporting Anzegem - Fritt United 0:3

62e minuut.
Teppers passt de bal in één keer door. Theem rent richting de bal. Teppers verovert de bal door een tackle van achteren. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Nainggolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Was rent richting de bal. Backeljauw verovert de bal door een tackle van achteren. Backeljauw speelt de bal door. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Anzegem - Fritt United 1:3

87e minuut.
Was rent richting de bal. Bossut onderschept slim de pass. Bossut met een sublieme pass. Dejonghe rent richting de bal. Dejonghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Anzegem 54%, Fritt United 46%.
Sporting Anzegem - Fritt United 1:3