Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Świt Komorów Bosfia FC
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ostaszewski speelt de bal door. Serek heeft problemen om de bal te vangen. Serek passt de bal in één keer door. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Machaj rent richting de bal. Charkiewicz is nu in balbezit. Machaj begaat een overtreding. Machaj krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman verovert de bal door een tackle van achteren. Dittman geeft een hoge lob. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Świt Komorów - Bosfia FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Świt Komorów 55%, Bosfia FC 45%.
LKS Świt Komorów - Bosfia FC 0:1

55e minuut.
Dittman rent richting de bal. Dittman probeert naar een medespeler te passen. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek heeft problemen om de bal te vangen. Dędek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Machaj verovert de bal door een tackle van achteren. Machaj probeert naar een medespeler te passen. Wolanik is nu in balbezit. Dittman onderschept slim de pass. Dittman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Fedak geeft een hoge lob. Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dędek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Świt Komorów 52%, Bosfia FC 48%.
LKS Świt Komorów - Bosfia FC 0:1