Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosfia FC FC Highlanders
Normal Tactiek 4312
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Herisz is nu in balbezit. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković speelt de bal door. Fina heeft problemen om de bal te vangen. Fina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton geeft een lange en hoge pass. Sandecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Osipowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:1

10e minuut.
Anghel onderschept slim de pass. Anghel geeft een lange en hoge pass. Osipowicz is nu in balbezit. Fina onderschept slim de pass. Fina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vojković onderschept slim de pass. Vojković passt de bal met de wreef. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kloss de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pajęcki trapt de bal weg van het doel. Charton kopt de bal weg. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel. Pajęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sandecki passt de bal zonder na te denken. Fina is nu in balbezit. Sandecki rent richting de bal. Sandecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:2

29e minuut.
Kloss trapt de bal weg van het doel. Vojković kopt de bal weg. Fina rent richting de bal. Fina speelt de bal door. Kloss onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anghel neemt de hoekschop. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:3

33e minuut.
Charton geeft een hoge lob. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osipowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:4

34e minuut.
Anghel met een snelle inworp. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković geeft een lange en hoge pass. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Herisz kopt de bal weg. Charton is nu in balbezit. Charton geeft de bal voor. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:5

44e minuut.
Vojković heeft problemen om de bal te vangen. Vojković met een sublieme pass. Sandecki heeft problemen om de bal te vangen. Sandecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosfia FC 85%, FC Highlanders 15%.
Bosfia FC - FC Highlanders 0:5

46e minuut.
Pacułt geeft de bal voor. Herisz kan de bal niet met de borst controleren. Fina is nu in balbezit. Sandecki rent richting de bal. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Osipowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković met een sublieme pass. Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pinga geeft de bal voor. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton geeft een hoge lob. Fina maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:6

65e minuut.
Vojković onderschept slim de pass. Fina rent richting de bal. Vojković geeft een hoge lob. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. Pajęcki bokst de bal weg. Fina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:7

74e minuut.
Anghel met een snelle inworp. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković rent richting de bal. Vojković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Charton is nu in balbezit. Charton geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osipowicz de bal. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:8

85e minuut.
Gómez Senero is nu in balbezit. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton geeft een hoge lob. Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fina schiet op doel. Pajęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosfia FC - FC Highlanders 0:9

86e minuut.
Paradys rent richting de bal. Sandecki rent richting de bal. Herisz is nu in balbezit. Sandecki onderschept slim de pass. Sandecki schiet op doel. Pajęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosfia FC 82%, FC Highlanders 18%.
Bosfia FC - FC Highlanders 0:9