Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huta City Obrytka Team III
Nowa 433 Tactiek Moja
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 37.4
very good Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Felsztyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pintilei de bal onder controle te krijgen. Pintilei speelt de bal door. Pawlis rent richting de bal. Pawlis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Obrytka Team III 1:0

8e minuut.
Tiro heeft problemen om de bal te vangen. Felsztyński onderschept slim de pass. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis schiet op doel. Salbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Obrytka Team III 2:0

10e minuut.
Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos passt de bal zonder na te denken. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Obrytka Team III 2:1

11e minuut.
Maciol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ji de bal. Ji passt de bal in één keer door. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pawlis passt de bal in één keer door. Felsztyński is nu in balbezit. Duszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duszak krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Felsztyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pokorny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pintilei kopt de bal weg. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny verovert de bal door een tackle van achteren. Pokorny geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Czerkawski met een sublieme pass. Ji met een sublieme pass. Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciol verovert de bal door een tackle van achteren. Maciol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Domaszewicz is nu in balbezit. Orhun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domaszewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domaszewicz met een snel genomen vrije trap. Maciol heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miąskiewicz. Maciol wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maciol kan niet meer verder spelen. Quốc Bảo komt het veld opgelopen. Ji zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Majezon de bal onder controle te krijgen. Salbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Obrytka Team III 3:1

43e minuut.
Tiro met een sublieme pass. Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pawlis de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo draait met de bal, schiet en ... Salbert bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quốc Bảo zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Pintilei de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 34%, Obrytka Team III 66%.
Huta City - Obrytka Team III 3:1

53e minuut.
Pawlis geeft een lange en hoge pass. Pintilei met een sublieme pass. Duszak heeft problemen om de bal te vangen. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny passt de bal in één keer door. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Obrytka Team III 4:1

76e minuut.
Cíder rent richting de bal. Cíder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quốc Bảo de bal. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Đolo kopt de bal weg. Pokorny met een sublieme pass. Tiro rent richting de bal. Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis schiet op doel. Salbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski probeert naar een medespeler te passen. Teodoru probeert de bal aan de voet te houden. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Salbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Salbert trapt de bal weg. Pokorny rent richting de bal. Krzos begaat een overtreding. Krzos krijgt een gele kaart. Pokorny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Đolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quốc Bảo kopt de bal weg. Daar is Majezon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Salbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Obrytka Team III 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 26%, Obrytka Team III 74%.
Huta City - Obrytka Team III 5:1