Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zajazd Emilia WKS PSK
Normal Tactiek PSK
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 49.3
matig Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ovedenie onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Magiera rent richting de bal. Magiera draait met de bal, schiet en ... Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:1

2e minuut.
Marszałek is nu in balbezit. Marszałek passt de bal zonder na te denken. Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:2

5e minuut.
Francis kopt de bal weg. Daar is Jedliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jarzębski zal de hoekschop nemen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:3

6e minuut.
Jarzębski is nu in balbezit. Jarzębski met een sublieme pass. Jedliński is nu in balbezit. Magiera verovert de bal door een tackle van achteren. Magiera geeft een hoge lob. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ovedenie passt de bal in één keer door. Magiera is nu in balbezit. Magiera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arasim de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:4

10e minuut.
Jarzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębski geeft de bal voor. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera is nu in balbezit. Magiera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ovedenie rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:5

17e minuut.
Kabel trapt de bal weg. Francis kopt de bal weg. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert schiet op doel. Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:6

18e minuut.
Jarzębski passt de bal met de wreef. Magiera heeft problemen om de bal te vangen. Magiera speelt de bal door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:7

24e minuut.
Skręt rent richting de bal. Magiera is nu in balbezit. Magiera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Volckaert de bal. Volckaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:8

25e minuut.
Dlhoš passt de bal met de wreef. Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski geeft een lange en hoge pass. Ovedenie maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Dlhoš met een sublieme pass. Ebel rent richting de bal. Volckaert verovert de bal door een tackle van achteren. Volckaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jarzębski kopt de bal weg. Francis speelt de bal door. Jarzębski geeft de bal voor. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:9

29e minuut.
Marszałek is nu in balbezit. Ovedenie onderschept slim de pass. Jedliński is nu in balbezit. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel. Kabel bokst de bal weg.

32e minuut.
Mackiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal met de wreef. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Magiera speelt de bal door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie passt de bal zonder na te denken. Magiera is nu in balbezit. Magiera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Doeltrap. Kurz trapt de bal weg van het doel. Magiera kopt de bal weg. Daar is Volckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros onderschept slim de pass. Pedros met een sublieme pass. Dlhoš geeft de bal voor. Volckaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:10

42e minuut.
Volckaert passt de bal met de wreef. Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski passt de bal zonder na te denken. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zajazd Emilia 80%, WKS PSK 20%.
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:11

49e minuut.
Banaszak is nu in balbezit. Dlhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Dlhoš met een sublieme pass. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jarzębski geeft een lange en hoge pass. Volckaert kopt de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:12

54e minuut.
Jarzębski kopt de bal weg. Magiera met een sublieme pass. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Volckaert verovert de bal door een tackle van achteren. Volckaert passt de bal in één keer door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:13

63e minuut.
Dlhoš geeft de bal voor. Ovedenie kopt de bal weg. Arasim heeft problemen om de bal te vangen. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Magiera passt de bal in één keer door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert passt de bal in één keer door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:14

67e minuut.
Magiera passt de bal met de wreef. Jarzębski geeft een hoge lob. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Ebel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:15

69e minuut.
Przywara met een snelle inworp. Klungelig pakt Jarzębski de bal. Jarzębski geeft een lange en hoge pass. Ovedenie krijgt zijn hoofd ertegen. Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:16

71e minuut.
Jarzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Magiera met een sublieme pass. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:17

72e minuut.
Taveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveira geeft een hoge lob. Ovedenie kopt de bal weg. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Dlhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlhoš geeft de bal voor. Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie passt de bal met de wreef. Magiera is nu in balbezit. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert schiet op doel. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Banaszak rent richting de bal. Ovedenie onderschept slim de pass. Ebel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ovedenie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magiera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:18

80e minuut.
Volckaert rent richting de bal. Arasim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Volckaert. Arasim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arasim kan niet meer verder spelen. Molak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Taveira geeft een hoge lob. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dlhoš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magiera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Magiera rent richting de bal. Magiera speelt de bal door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:19

87e minuut.
Turewicz kopt de bal weg. Daar is Tymianek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magiera speelt de bal door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:20

90e minuut.
Skręt geeft een lange en hoge pass. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zajazd Emilia 84%, WKS PSK 16%.
Zajazd Emilia - WKS PSK 0:21