Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GRYFSzczecin Huta City
Attack Tactiek Nowa 433
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Grabarczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Pawlis de bal. Szuba is nu in balbezit. Cíder verovert de bal door een tackle van achteren. Cíder draait met de bal, schiet en ... Rzędzian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:1

7e minuut.
Kąkol is nu in balbezit. Kąkol geeft een lange en hoge pass. Grabarczyk kopt de bal weg. Daar is Cíder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cíder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk met een sublieme pass. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:2

12e minuut.
Jarzyna is nu in balbezit. Ji onderschept slim de pass. Ji geeft een hoge lob. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopiński geeft een lange en hoge pass. Pawlis kopt de bal weg. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:3

17e minuut.
Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk geeft de bal voor. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:4

19e minuut.
Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Cupiał rent richting de bal. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Pawełczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:5

21e minuut.
Pawełczyk geeft de bal voor. Mukolski kopt de bal weg. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis schiet op doel. Rzędzian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:6

22e minuut.
Zakrzyński probeert de bal aan de voet te houden. Duchewicz probeert naar een medespeler te passen. Kąkol is nu in balbezit. Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:7

23e minuut.
Kolpák is nu in balbezit. Kolpák passt de bal in één keer door. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:8

26e minuut.
Cíder geeft de bal voor. Duchewicz kopt de bal weg. Daar is Szuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cíder geeft een lange en hoge pass. Pawlis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Konopiński kopt de bal weg. Czerkawski geeft een lange en hoge pass. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:9

34e minuut.
Pawełczyk rent richting de bal. Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis passt de bal zonder na te denken. Cíder is nu in balbezit. Cíder schiet op doel. Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:10

36e minuut.
Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pawełczyk de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:11

42e minuut.
Pawlis rent richting de bal. Czerkawski probeert naar een medespeler te passen. Cíder is nu in balbezit. Cupiał rent richting de bal. Cupiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cíder schiet op doel. Cupiał is nu in balbezit. Duchewicz begaat een overtreding. Cupiał raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cupiał kan niet meer verder spelen. Gierbulewicz komt het veld opgelopen. Ji zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRYFSzczecin 82%, Huta City 18%.
GRYFSzczecin - Huta City 0:11

46e minuut.
Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk passt de bal in één keer door. Gierbulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis schiet op doel. Rzędzian bokst de bal weg.

48e minuut.
Szuba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cíder de bal. Cíder met een sublieme pass. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian bokst de bal weg. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:12

52e minuut.
Zakrzyński rent richting de bal. Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cíder de bal. Cíder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski met een sublieme pass. Ji met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gierbulewicz zal de hoekschop nemen. Pawlis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:13

57e minuut.
Cíder verovert de bal door een tackle van achteren. Cíder passt de bal met de wreef. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:14

61e minuut.
Cíder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíder passt de bal met de wreef. Pawlis rent richting de bal. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:15

62e minuut.
Grzymkowski met een sublieme pass. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba geeft een lange en hoge pass. Pawlis probeert de bal aan de voet te houden. Pawlis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:16

65e minuut.
Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji met een sublieme pass. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:17

68e minuut.
Gierbulewicz kopt de bal weg. Pawlis rent richting de bal. Pawlis passt de bal zonder na te denken. Cíder rent richting de bal. Cíder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:18

69e minuut.
Mukolski rent richting de bal. Mukolski passt de bal zonder na te denken. Szuba is nu in balbezit. Cíder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Grabarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarczyk met een sublieme pass. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Pawełczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:19

78e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Ji verovert de bal door een tackle van achteren. Ji speelt de bal door. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji speelt de bal door. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:20

84e minuut.
Zakrzyński rent richting de bal. Cíder verovert de bal door een tackle van achteren. Cíder geeft de bal voor. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rzędzian probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski kopt de bal weg. Cíder is nu in balbezit. Cíder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Cíder rent richting de bal. Cíder schiet op doel. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Duchewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawełczyk rent richting de bal. Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gierbulewicz controleert de bal met de borst. Jarzyna is nu in balbezit. Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GRYFSzczecin - Huta City 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRYFSzczecin 87%, Huta City 13%.
GRYFSzczecin - Huta City 0:21