Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team III LKS Świt Komorów
Moja Tactiek 442
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 15.4
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Majezon is nu in balbezit. Szulwic onderschept slim de pass. Szulwic speelt de bal door. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 1:0

7e minuut.
Duszak rent richting de bal. Wolanik onderschept slim de pass. Duszak onderschept slim de pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Grycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Soczewka probeert de bal aan de voet te houden. Charkiewicz kopt de bal weg. Przygoński rent richting de bal. Przygoński haalt uit met een fantastische trap. Grycan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 2:0

27e minuut.
Teodoru speelt de bal door. Duszak probeert naar een medespeler te passen. Strzałka rent richting de bal. Przygoński verovert de bal door een tackle van achteren. Przygoński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 3:0

31e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Duszak is nu in balbezit. Duszak passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Orhun is nu in balbezit. Debiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Debiao speelt de bal door. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Orhun haalt uit met een fantastische trap. Soczewka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strzałka rent richting de bal. Przygoński verovert de bal door een tackle van achteren. Przygoński schiet op doel. Grycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 20%, LKS Świt Komorów 80%.
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 3:0

47e minuut.
Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak passt de bal in één keer door. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 4:0

50e minuut.
Grycan met een harde bal richting middenveld. Debiao rent richting de bal. Debiao passt de bal zonder na te denken. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Debiao speelt de bal door. Duszak is nu in balbezit. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 5:0

56e minuut.
Welc geeft een hoge lob. Inworp. Liying zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przygoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Ostaszewski de bal. Ostaszewski passt de bal met de wreef. Wolanik controleert de bal met de borst. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Szulwic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodoru rent richting de bal. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Liying kopt de bal weg. Przygoński is nu in balbezit. Przygoński speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liying met een snelle inworp. Teodoru met een sublieme pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 7:0

63e minuut.
Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak geeft een hoge lob. Liying met een sublieme pass. Przygoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Soczewka geeft de bal voor. Daar is Welc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liying met een sublieme pass. Przygoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Szulwic kopt de bal weg. Debiao rent richting de bal. Debiao met een sublieme pass. Klungelig pakt Orhun de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grycan met een harde bal richting middenveld. Debiao kopt de bal weg. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. Soczewka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

76e minuut.
Przygoński is nu in balbezit. Przygoński passt de bal in één keer door. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Soczewka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 8:0

77e minuut.
Przygoński verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru speelt de bal door. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 9:0

82e minuut.
Teodoru passt de bal met de wreef. Przygoński is nu in balbezit. Przygoński passt de bal zonder na te denken. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 10:0

88e minuut.
Przygoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orhun de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soczewka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 19%, LKS Świt Komorów 81%.
Obrytka Team III - LKS Świt Komorów 10:0