Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huta City Zajazd Emilia
Nowa 433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 21.4
excellent Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Arasim probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gołembiewski neemt de hoekschop. Pawlis heeft problemen om de bal te vangen. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek geeft een hoge lob. Marszałek kopt de bal weg. Pawlis rent richting de bal. Pawlis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Đolo geeft een lange en hoge pass. Gołembiewski kopt de bal weg. Ebel heeft problemen om de bal te vangen. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 1:0

8e minuut.
Marszałek rent richting de bal. Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis passt de bal met de wreef. Cíder is nu in balbezit. Cíder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski passt de bal met de wreef. Pawlis rent richting de bal. Pawlis schiet op doel. Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 2:0

13e minuut.
Klungelig pakt Marszałek de bal. Jedliński rent richting de bal. Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 3:0

15e minuut.
Czerkawski speelt de bal door. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cíder rent richting de bal. Cíder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grabarczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pawlis de bal. Pawlis passt de bal in één keer door. Cíder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Banaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymianek rent richting de bal. Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cíder rent richting de bal. Cíder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 4:0

29e minuut.
Jedliński kopt de bal weg. Marszałek is nu in balbezit. Domaszewicz begaat een overtreding. Domaszewicz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cíder heeft problemen om de bal te vangen. Cíder passt de bal zonder na te denken. Pawlis rent richting de bal. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 5:0

38e minuut.
Pawlis rent richting de bal. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 6:0

41e minuut.
Domaszewicz geeft een hoge lob. Pawlis probeert de bal met de borst te controleren. Tymianek rent richting de bal. Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arasim trapt de bal weg. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek begaat een overtreding. Tymianek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 22%, Zajazd Emilia 78%.
Huta City - Zajazd Emilia 6:0

46e minuut.
Grabarczyk kopt de bal weg. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis passt de bal met de wreef. Cíder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Pawlis de bal. Arasim is nu in balbezit. Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 7:0

52e minuut.
Jedliński rent richting de bal. Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski probeert naar een medespeler te passen. Pawlis rent richting de bal. Pawlis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pawlis speelt de bal door. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski passt de bal in één keer door. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 8:0

56e minuut.
Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Cíder rent richting de bal. Cíder haalt uit met een fantastische trap. Arasim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kabel met een sublieme pass. Grabarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawlis de bal. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 9:0

58e minuut.
Jedliński passt de bal in één keer door. Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski onderschept slim de pass. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 10:0

61e minuut.
Konopiński passt de bal in één keer door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski passt de bal in één keer door. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 11:0

69e minuut.
Domaszewicz geeft een lange en hoge pass. Cíder kopt de bal weg. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 12:0

73e minuut.
Ebel rent richting de bal. Ebel geeft een hoge lob. Grabarczyk kopt de bal weg. Cíder is nu in balbezit. Cíder draait met de bal, schiet en ... Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 13:0

76e minuut.
Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Grabarczyk probeert naar een medespeler te passen. Cíder is nu in balbezit. Cíder haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 14:0

80e minuut.
Ebel is nu in balbezit. Ebel geeft de bal voor. Grabarczyk kopt de bal weg. Pawlis rent richting de bal. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 15:0

81e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Cíder verovert de bal door een tackle van achteren. Cíder met een sublieme pass. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Kolpák met de inworp. Czerkawski met een sublieme pass. Daar is Pawlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Tymianek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymianek passt de bal in één keer door. Czerkawski speelt de bal door. Pawlis rent richting de bal. Pawlis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grabarczyk onderschept slim de pass. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Daar is Cíder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Kabel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gołembiewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Jedliński de bal. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - Zajazd Emilia 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 23%, Zajazd Emilia 77%.
Huta City - Zajazd Emilia 16:0