Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0001
  • Stadion: WKS PSK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4172
WKS PSK GRYFSzczecin
PSK Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 18.7
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie speelt de bal door. Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Szuba geeft een hoge lob. Inworp. Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 1:0

7e minuut.
Duchewicz geeft een hoge lob. Taveira kopt de bal weg. Magiera met een sublieme pass. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Przywara passt de bal zonder na te denken. Skręt rent richting de bal. Skręt geeft een lange en hoge pass. Volckaert rent richting de bal. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 2:0

10e minuut.
Jarzębski geeft een hoge lob. Pawełczyk rent richting de bal. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Magiera de bal. Magiera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duchewicz de bal. Dlhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlhoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Magiera is nu in balbezit. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 4:0

27e minuut.
Volckaert passt de bal zonder na te denken. Daar is Jarzębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzębski speelt de bal door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 5:0

28e minuut.
Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Volckaert rent richting de bal. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zakrzyński onderschept slim de pass. Francis met een sublieme pass. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert schiet op doel. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 6:0

33e minuut.
Duchewicz geeft de bal voor. Pawełczyk probeert de bal met de borst te controleren. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert schiet op doel. Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 7:0

35e minuut.
Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie geeft de bal voor. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 8:0

37e minuut.
Klungelig pakt Ovedenie de bal. Ovedenie speelt de bal door. Volckaert heeft problemen om de bal te vangen. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 9:0

38e minuut.
Inworp. Jarzębski met de inworp. Magiera geeft de bal voor. Dlhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlhoš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jarzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębski geeft de bal voor. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 10:0

42e minuut.
Magiera rent richting de bal. Magiera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Volckaert de bal. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 17%, GRYFSzczecin 83%.
WKS PSK - GRYFSzczecin 10:0

46e minuut.
Daar is Dlhoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 11:0

52e minuut.
Rzędzian speelt de bal door. Francis kopt de bal weg. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 12:0

55e minuut.
Dlhoš passt de bal zonder na te denken. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 13:0

56e minuut.
Kąkol geeft een lange en hoge pass. Daar is Dlhoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlhoš geeft een hoge lob. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Volckaert passt de bal zonder na te denken. Jarzębski is nu in balbezit. Jarzębski geeft een hoge lob. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Dlhoš is nu in balbezit. Dlhoš met een sublieme pass. Daar is Volckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ovedenie de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt geeft een hoge lob. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 14:0

68e minuut.
Dlhoš passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ovedenie de bal onder controle te krijgen. Magiera met een sublieme pass. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzębski met de inworp. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 15:0

71e minuut.
Ovedenie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzymkowski is nu in balbezit. Francis met een sublieme pass. Dlhoš is nu in balbezit. Dlhoš geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pawełczyk geeft een hoge lob. Inworp. Jarzębski met een snelle inworp. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawełczyk kan de bal niet met de borst controleren. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rzędzian trapt de bal weg. Magiera met een sublieme pass. Dlhoš met een sublieme pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Pawełczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzębski met de inworp. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Przywara verovert de bal door een tackle van achteren. Przywara speelt de bal door. Volckaert rent richting de bal. Magiera rent richting de bal. Magiera draait met de bal, schiet en ... Rzędzian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duchewicz rent richting de bal. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 16:0

85e minuut.
Magiera passt de bal in één keer door. Duchewicz controleert de bal met de borst. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - GRYFSzczecin 17:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzębski met een snelle inworp. Francis rent richting de bal. Francis geeft de bal voor. Volckaert kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kwapisz passt de bal zonder na te denken. Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski met een sublieme pass. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 19%, GRYFSzczecin 81%.
WKS PSK - GRYFSzczecin 17:0