Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team III Bosfia FC
Moja Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin passt de bal met de wreef. Diot is nu in balbezit. Diot schiet op doel. Pajęcki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 1:0

15e minuut.
Beausejour probeert naar een medespeler te passen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diot. Diot krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Debiao passt de bal zonder na te denken. Diot speelt de bal door. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 2:0

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liying zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Herisz de bal. Sevgin probeert naar een medespeler te passen. Diot is nu in balbezit. Diot schiet op doel. Pajęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pawluk passt de bal in één keer door. Debiao rent richting de bal. Debiao met een sublieme pass. Sevgin rent richting de bal. Sevgin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 3:0

28e minuut.
Pawluk speelt de bal door. Krzos met een sublieme pass. Debiao geeft een hoge lob. Sevgin springt en kopt de bal. Pajęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 4:0

32e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Debiao met een sublieme pass. Liying probeert naar een medespeler te passen. Diot is nu in balbezit. Diot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kloss de bal. Kloss geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Debiao met de inworp. Pawluk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pajęcki met een sublieme pass. Pawluk kopt de bal weg. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pawluk speelt de bal door. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss met een sublieme pass. Sevgin rent richting de bal. Sevgin schiet op doel. Pajęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kloss geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Debiao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diot rent richting de bal. Diot draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krzos verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin passt de bal met de wreef. Diot is nu in balbezit. Diot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Krzos is nu in balbezit. Krzos passt de bal in één keer door. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin schiet op doel. Pajęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 5:0

44e minuut.
Pawluk rent richting de bal. Pawluk passt de bal zonder na te denken. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot rent richting de bal. Diot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 25%, Bosfia FC 75%.
Obrytka Team III - Bosfia FC 5:0

46e minuut.
Daar is Debiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debiao speelt de bal door. Diot is nu in balbezit. Diot schiet op doel. Pajęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 6:0

50e minuut.
Krzos geeft een hoge lob. Pajęcki probeert naar een medespeler te passen. Pawluk kopt de bal weg. Diot is nu in balbezit. Diot passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 7:0

52e minuut.
Diot rent richting de bal. Krzos is nu in balbezit. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dobrzyński de bal. Pajęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Herisz de bal. Sevgin rent richting de bal. Sevgin probeert naar een medespeler te passen. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Liying met de inworp. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk geeft de bal voor. Dobrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 8:0

59e minuut.
Krzos heeft problemen om de bal te vangen. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Sevgin rent richting de bal. Sevgin haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dobrzyński kopt de bal weg. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk geeft een hoge lob. Diot is nu in balbezit. Diot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pajęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Pawluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawluk speelt de bal door. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Pajęcki trapt de bal weg. Pawluk kopt de bal weg. Sevgin rent richting de bal. Sevgin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pajęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Machaj rent richting de bal. Krzos verovert de bal door een tackle van achteren. Krzos passt de bal in één keer door. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos verovert de bal door een tackle van achteren. Krzos speelt de bal door. Diot rent richting de bal. Diot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Krzos de bal. Krzos speelt de bal door. Kloss rent richting de bal. Diot verovert de bal door een tackle van achteren. Diot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 9:0

82e minuut.
Herisz heeft problemen om de bal te vangen. Krzos is nu in balbezit. Krzos passt de bal in één keer door. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap. Pajęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sevgin heeft problemen om de bal te vangen. Sevgin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dobrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Sevgin rent richting de bal. Diot rent richting de bal. Diot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 10:0

87e minuut.
Debiao is nu in balbezit. Herisz rent richting de bal. Debiao onderschept slim de pass. Debiao geeft een lange en hoge pass. Sevgin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - Bosfia FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 13%, Bosfia FC 87%.
Obrytka Team III - Bosfia FC 11:0