Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Feniks Bożeń AFC Gunners
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Turski is nu in balbezit. Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski rent richting de bal. Pesel is nu in balbezit. Pesel passt de bal met de wreef. Franklin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maciesiak met een sublieme pass. Huras rent richting de bal. Huras passt de bal in één keer door. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski is nu in balbezit. Parczewski speelt de bal door. Lasocki rent richting de bal. Lasocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - AFC Gunners 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Feniks Bożeń 56%, AFC Gunners 44%.
FC Feniks Bożeń - AFC Gunners 0:1

52e minuut.
Lasocki speelt de bal door. Klungelig pakt Kowalczuk de bal. Kowalczuk passt de bal in één keer door. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Seńkowski onderschept slim de pass. Seńkowski speelt de bal door. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - AFC Gunners 0:2

73e minuut.
Pesel is nu in balbezit. Turski is nu in balbezit. Turski passt de bal in één keer door. Pacan rent richting de bal. Pacan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kordek geeft een lange en hoge pass. Staniak kopt de bal weg. Kiciuś is nu in balbezit. Pesel verovert de bal door een tackle van achteren. Pesel haalt uit met een fantastische trap. Franklin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feniks Bożeń - AFC Gunners 1:2

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seńkowski neemt de hoekschop. Kowalczuk rent richting de bal. Kowalczuk draait met de bal, schiet en ... Skrobosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Feniks Bożeń 52%, AFC Gunners 48%.
FC Feniks Bożeń - AFC Gunners 1:2