Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Highlanders MKS Steico Czarnków
4312 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 17.4
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Charton passt de bal in één keer door. Fina is nu in balbezit. Góralczyk rent richting de bal. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina haalt uit met een fantastische trap. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 1:0

11e minuut.
Ben Dov passt de bal in één keer door. Sandecki rent richting de bal. Sandecki passt de bal zonder na te denken. Fina is nu in balbezit. Fina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Widera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok geeft de bal voor. Morozowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 1:1

30e minuut.
Wielgosz geeft een hoge lob. Charton rent richting de bal. Charton passt de bal in één keer door. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 2:1

39e minuut.
Ogórek onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Fina de bal onder controle te krijgen. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 3:1

43e minuut.
Wielgosz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Charton de bal. Charton geeft de bal voor. Fina heeft problemen om de bal te vangen. Fina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ben Dov probeert naar een medespeler te passen. Góralczyk is nu in balbezit. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina heeft problemen om de bal te vangen. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Highlanders 32%, MKS Steico Czarnków 68%.
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 4:1

47e minuut.
Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton verovert de bal door een tackle van achteren. Charton geeft de bal voor. Sandecki rent richting de bal. Sandecki draait met de bal, schiet en ... Raczek bokst de bal weg.

50e minuut.
Ortensi rent richting de bal. Zakonieczny rent richting de bal. Ortensi onderschept slim de pass. Ortensi geeft een hoge lob. Fina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Charton geeft de bal voor. Góralczyk kopt de bal weg. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton geeft de bal voor. Sandecki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Góralczyk rent richting de bal. Fina onderschept slim de pass. Fina schiet op doel. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 5:1

56e minuut.
Pacułt met de inworp. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton passt de bal met de wreef. Ben Dov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raczek speelt de bal door. Charton kopt de bal weg. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Ben Dov speelt de bal door. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 6:1

62e minuut.
Ben Dov is nu in balbezit. Ben Dov geeft een hoge lob. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Wielgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 7:1

66e minuut.
Ogórek is nu in balbezit. Ogórek met een sublieme pass. Gómez Senero met een sublieme pass. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ogórek rent richting de bal. Ben Dov verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Dov passt de bal zonder na te denken. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pinga probeert naar een medespeler te passen. Ben Dov geeft de bal voor. Fina kopt de bal weg. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wielgosz de bal. Fina is nu in balbezit. Fina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Charton probeert de bal aan de voet te houden. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charton. Charton krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Morozowski probeert de bal aan de voet te houden. Charton rent richting de bal. Charton geeft de bal voor. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ben Dov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dov passt de bal zonder na te denken. Fina rent richting de bal. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 8:1

88e minuut.
Morozowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mieleszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morozowski rent richting de bal. Fina is nu in balbezit. Fina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Highlanders 28%, MKS Steico Czarnków 72%.
FC Highlanders - MKS Steico Czarnków 8:1