Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Steico Czarnków Obrytka Team III
Normal Tactiek Moja
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Bodrogi is nu in balbezit. Bodrogi geeft de bal voor. Sevgin heeft problemen om de bal te vangen. Sevgin haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Beausejour passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krzos de bal. Krzos speelt de bal door. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin schiet op doel. Raczek bokst de bal weg.

6e minuut.
Liying bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin is nu in balbezit. Liying bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin rent richting de bal. Sevgin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Diot rent richting de bal. Diot speelt de bal door. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin draait met de bal, schiet en ... Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:1

10e minuut.
Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sevgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgin passt de bal met de wreef. Diot is nu in balbezit. Diot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wielgosz trapt de bal weg van het doel. Inworp. Krzos met een snelle inworp. Pawluk geeft een hoge lob. Diot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:2

11e minuut.
Diot passt de bal zonder na te denken. Daar is Sevgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloduch is nu in balbezit. Sevgin verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Debiao met een snelle inworp. Mieleszko is nu in balbezit. Pawluk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawluk geeft de bal voor. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:3

15e minuut.
Furtok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pawluk speelt de bal door. Debiao is nu in balbezit. Debiao passt de bal met de wreef. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Pawluk passt de bal zonder na te denken. Liying speelt de bal door. Diot rent richting de bal. Diot haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krzos geeft een lange en hoge pass. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Góralczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liying neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Raczek met een harde bal richting middenveld. Pawluk kopt de bal weg. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Liying passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sevgin de bal onder controle te krijgen. Wielgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgin schiet op doel. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krzos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:4

33e minuut.
Raczek speelt de bal door. Krzos probeert de bal met de borst te controleren. Krzos geeft een lange en hoge pass. Diot is nu in balbezit. Diot draait met de bal, schiet en ... Paal! Debiao geeft de bal voor. Diot springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mieleszko speelt de bal door. Liying speelt de bal door. Diot rent richting de bal. Diot schiet op doel. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Krzos speelt de bal door. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin passt de bal zonder na te denken. Diot is nu in balbezit. Diot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Góralczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Steico Czarnków 83%, Obrytka Team III 17%.
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:4

49e minuut.
Bloduch probeert de bal aan de voet te houden. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin passt de bal met de wreef. Diot rent richting de bal. Diot schiet op doel. Paal! Bloduch heeft problemen om de bal te vangen. Liying bereikt de bal nog maar net als eerste. Liying geeft de bal voor. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Diot is nu in balbezit. Diot haalt uit met een fantastische trap. Daar is Góralczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:5

55e minuut.
Pawluk passt de bal met de wreef. Liying is nu in balbezit. Liying speelt de bal door. Diot rent richting de bal. Diot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:6

58e minuut.
Ogórek rent richting de bal. Liying verovert de bal door een tackle van achteren. Liying probeert naar een medespeler te passen. Diot is nu in balbezit. Diot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:7

60e minuut.
Bodrogi speelt de bal door. Krzos is nu in balbezit. Krzos met een sublieme pass. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pawluk met een sublieme pass. Krzos speelt de bal door. Sevgin is nu in balbezit. Liying bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Debiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Debiao passt de bal zonder na te denken. Diot rent richting de bal. Diot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:8

73e minuut.
Tiro met een sublieme pass. Pintilei geeft een hoge lob. Diot kopt de bal weg. Daar is Sevgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Krzos met een sublieme pass. Debiao probeert naar een medespeler te passen. Wielgosz is nu in balbezit. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pawluk kopt de bal weg. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin passt de bal in één keer door. Diot rent richting de bal. Diot haalt uit met een fantastische trap. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Liying rent richting de bal. Liying passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Diot de bal. Diot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Góralczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Diot passt de bal in één keer door. Liying heeft problemen om de bal te vangen. Diot is nu in balbezit. Diot draait met de bal, schiet en ... Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:9

80e minuut.
Krzos geeft een hoge lob. Góralczyk is nu in balbezit. Diot verovert de bal door een tackle van achteren. Diot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Debiao rent richting de bal. Debiao geeft de bal voor. Daar is Wielgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgin rent richting de bal. Sevgin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Furtok geeft een hoge lob. Inworp. Krzos met de inworp. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:10

86e minuut.
Ogórek speelt de bal door. Liying speelt de bal door. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Steico Czarnków 85%, Obrytka Team III 15%.
MKS Steico Czarnków - Obrytka Team III 0:10